Općenito > Generalno o skuterima
Koji skuter uzeti za dostavu?
matija84m:
--- Citat: Denis_00 - 27 Veljača, 2022, 18:26:21 ---Ma ja priznam da me taj skuter bas kostao zivaca a i novaca.
Zena me jbla da vise sarafim nego se vozim. A nije lagala. Sjecam se dok je u skrinji nasla radilicu. :laughing7: :laughing7:
Skuter je lijepo izgledao ali sa tim se nisam usudio dalje od 15km.
Tu te stalno nesto moglo iznenaditi. Nema sta nisam mjenjao osim getribe.
Kad sam promjenio radilicu cca 1500 kn je bila ako se dobro sjecam plus lezajevi itd., od onda sam rucno mjesao mjesavinu jer nisam vjerovao uljnoj pumpi.
Nakon 2 godine sarafanja sam ga se rjesio. Nikad nisam servisirao skuter ali posto nemam u blizini nekog mestra za skutere bio sam primoran sve uciti. Suhi mi je puno pomogao. Ne mogu reci.
Ali vremena vise nema za takva sarafanja.
Bitno mi je da upali i da ide. Sad da li ce po gps ici 80 ili 105kmh nije mi bitno. Treba mi za po gradu za dostavu. Da ima dobar start jer me ima dosta. Haha
@Dario
Koliko cijenis svoje?
--- Kraj citata ---
Ovo mi je poznato nesto kad dode zena i pita kaj ta radilica u skrinji :azdaja: :azdaja:
A ja lezerno u tavi pecem dva lezaja za veceru :dajmenemojj:
Od tad joj je sve jasno :icon_biggrin:
Poggiali:
Ja kaj god bi uzeo, nebi iso iznad 50cc, pa cak ni rezo spuh... gledaj da tih skutera ima dosta u oglasnicima radi zamjenskih djelova da nije neka ekskluziva... ja bi mozda za nijansu vise naginjao minarelliu ac nego piaggiu, uz uvjet da se slozi prijenos, jer serijska polutka je malo retardirana i tipa top vario je pun pogodak... pezu ac sam vozio, ali samo 3000km (brda i sume), nemam sta rec o skuteru, kvarove nisam imao, jedino je krajnja dost mala, molis ga da ulovis 70gps-a, zalegnut...sa variomatom skoro nista ne dobis, bez da mjenjas auspuh, igras se diznam i tak dalje...
zvonkec92:
Nejde ni minarelli ac nista bolje, LC skuteri idu osjetno jace samo steta je kaj je slab izbor u minarelli svijetu tako da si osude kupit piaggio, to je balknski golf u svijetu skutera tak da s tim nemres fulat
Denis_00:
Karb ili injektor?
zvonkec92:
koji nades u boljem stanju taj uzmi, preporuka je od nekog s foruma gdje mozes vidjeti povjest vozila i kako je odzavano a ne macka u vreci s njuskala
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju