Općenito > Generalno o skuterima

Koji skuter uzeti za dostavu?

<< < (2/5) > >>

Denis_00:
Meni je ovaj JetForce bio bas lijep model. Bio je u serijali osim auspuha ZX.
Dobra cijena.
Jedino je bio da je palio samo na nogu. I otuda je sve krenulo sa sarafanjem. Glupi gurtner karb pa aut cok. Mjenjaj za delorto 17,5. sa rucnim cokom.. Pa pukla radilica napola na 80kmh.
Druga radilica… a da zaboravih prije radilice je otisao iglicasti pa je sj#bo klip i cilindar.
Ma nema sta nije otislo na tom pezi.
Citao sam jos nekad ovaj forum o tim ditech i purejet motorima da su izdrzljiviji i idu.

dario007:
Evo ja ti iz svog iskustva mogu rec da je Piaggio 50 najbolje od 50 klase sto mozes uzeti.Svakako se za sasiju opredijeli za nesto sto je dostupno i jeftino sa dijelovima.
Ja sam drzao u najmu Piaggio NRG mc3 Purejet i skuter je bez mehanickog kvara presao između 20 i 25tkm.Od potrosnog materijala 2x svjecice,1x remen,1x mikroremen,1x set klizaca, 1x prednje plocice.
S tim da je vecina nabrojenih stvari promijenjena sad kad se skuter vratio iz dostave.

Ovo se zove ubit remen

Evo o ovom skuteru se radi,ako si zainteresiran na prodaju je.Sic ce biti pretapeciran za koji dan.

Imam ti i NRG mc2 spreman za dostave,kompletno obnovljen skuter,estetski je na okupu,mehanicki kompletno generalka sa svim originalnim i novim dijelovima,nova crijeva,sve 100% ispravno.

elevate vs lumosity vs peak

Corector:

--- Citat: Denis_00 - 27 Veljača, 2022, 15:09:48 ---Meni je ovaj JetForce bio bas lijep model. Bio je u serijali osim auspuha ZX.
Dobra cijena.
Jedino je bio da je palio samo na nogu. I otuda je sve krenulo sa sarafanjem. Glupi gurtner karb pa aut cok. Mjenjaj za delorto 17,5. sa rucnim cokom.. Pa pukla radilica napola na 80kmh.
Druga radilica%u2026 a da zaboravih prije radilice je otisao iglicasti pa je sj#bo klip i cilindar.
Ma nema sta nije otislo na tom pezi.
Citao sam jos nekad ovaj forum o tim ditech i purejet motorima da su izdrzljiviji i idu.

--- Kraj citata ---

Trenutno nemam nista za prodat, ali dao bih ti soma i pol kuna popusta zbog iskrenosti.  :notworthy: :notworthy: :notworthy: :icon_thumright:
Sve znam, sva sreca pa nema onog malog napuhanog bezobraznika kojeg peru pubertetski hormoni pa da laje sad i siri neke svoje teorije. A vise je serafio negoli se vozio.

Denis_00:
Ma ja priznam da me taj skuter bas kostao zivaca a i novaca.
Zena me jbla da vise sarafim nego se vozim. A nije lagala. Sjecam se dok je u skrinji nasla radilicu.  :laughing7: :laughing7:
Skuter je lijepo izgledao ali sa tim se nisam usudio dalje od 15km.
Tu te stalno nesto moglo iznenaditi. Nema sta nisam mjenjao osim getribe.
Kad sam promjenio radilicu cca 1500 kn je bila ako se dobro sjecam plus lezajevi itd., od onda sam rucno mjesao mjesavinu jer nisam vjerovao uljnoj pumpi. 
Nakon 2 godine sarafanja sam ga se rjesio. Nikad nisam servisirao skuter ali posto nemam u blizini nekog mestra za skutere bio sam primoran sve uciti. Suhi mi je puno pomogao. Ne mogu reci.
Ali vremena vise nema za takva sarafanja.
Bitno mi je da upali i da ide. Sad da li ce po gps ici 80 ili 105kmh nije mi bitno. Treba mi za po gradu za dostavu. Da ima dobar start jer me ima dosta. Haha

@Dario
Koliko cijenis svoje?

ive_91:
Uzmi piaggio i teraj, minarelli je dobar al je 90% skutera malo i nemaju neku velku špicu.
Pia 50 i prst u uho.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju