Općenito > Generalno o skuterima

Koji skuter uzeti za dostavu?

<< < (4/5) > >>

Corector:

--- Citat: Denis_00 - 27 Veljača, 2022, 18:26:21 ---Ma ja priznam da me taj skuter bas kostao zivaca a i novaca.
Zena me jbla da vise sarafim nego se vozim. A nije lagala. Sjecam se dok je u skrinji nasla radilicu.  :laughing7: :laughing7:
Skuter je lijepo izgledao ali sa tim se nisam usudio dalje od 15km.
Tu te stalno nesto moglo iznenaditi. Nema sta nisam mjenjao osim getribe.
Kad sam promjenio radilicu cca 1500 kn je bila ako se dobro sjecam plus lezajevi itd., od onda sam rucno mjesao mjesavinu jer nisam vjerovao uljnoj pumpi. 
Nakon 2 godine sarafanja sam ga se rjesio. Nikad nisam servisirao skuter ali posto nemam u blizini nekog mestra za skutere bio sam primoran sve uciti. Suhi mi je puno pomogao. Ne mogu reci.
Ali vremena vise nema za takva sarafanja.
Bitno mi je da upali i da ide. Sad da li ce po gps ici 80 ili 105kmh nije mi bitno. Treba mi za po gradu za dostavu. Da ima dobar start jer me ima dosta. Haha

@Dario
Koliko cijenis svoje?

--- Kraj citata ---

Pa dobro ti je pomogao cim si ga prodao na kraju. Iste stvari su se i njemu desavale. Ulaze i radi do besvijesti, i onda sve rasproda. To se moze zvati jedini akutni uspjeh.

Za mene je usojeh, kad decki kupe olupinu, i objasnim im kako da se navozaju i da si zadrze taj skuter jer ce ih dugo pouzdano sluziti. Tu misiju sam odradio masu puta. A ne ko bacunac, navlaci ljude u rupu bez dna.

dario007:
Purejet 5000kn,Karb 4000kn(neregan).

Otvorim ti prijenos na oba,sve je novo sta je god trebalo.Imas opciju i sa njuskala,al tam bus kupio skuter u koji treba 2000kn ulupat.Pisanu garanciju ti dam na oba ako svakih 5000km dodes na provjeru/servis.

Iggyx:
Pozdrav buduci kolega :D ovak ja ti dostavljam sa skuterom, ako imas mogucnosti odi na 125 ili 150, jer ces sa 50 biti puno sporiji kaj bi znacilo sporije zaradivati, pogotovo kad te roka u brda, prosjek dostava u 8h sa 50ccm ti je 25, sa 125/150 i po 10 vise, a i algoritam ce te prepoznavati kao brzeg pa i davati vise posla. Ako te nekaj zanima slobodno posalji poruku :)

matija84m:
U 8 sati 10 dostava vise kazes ???
Zapravo mislim da lupetas, odnosno siguran sam da lupetas jer je to vec testirano i nema veze sa tim podatkom.
Iznenadili bi se kolko je mala razlika nakon 12 sati rada sa 49ccm i jacim skuterom. Provjereno i testirano.

dario007:

--- Citat: Iggyx - 05 Ožujak, 2022, 17:02:29 ---Pozdrav buduci kolega :D ovak ja ti dostavljam sa skuterom, ako imas mogucnosti odi na 125 ili 150, jer ces sa 50 biti puno sporiji kaj bi znacilo sporije zaradivati, pogotovo kad te roka u brda, prosjek dostava u 8h sa 50ccm ti je 25, sa 125/150 i po 10 vise, a i algoritam ce te prepoznavati kao brzeg pa i davati vise posla. Ako te nekaj zanima slobodno posalji poruku :)

--- Kraj citata ---

Provjereno je serijski NRG purejet 50cc 30-31 dostava u danu
NRG power 70cc(koji ide bolje od 95% 125 i 150cc) 33-34 dostave.Testirano je 5 dana sa Powerom.Vozio je decko koji je skutere u najmu imao od mene,a koliko znam u top 3-4 dostavljaca je bio,tako da je ganjao bonuse i iber dostave.

Dosao je do zakljucka da to lezernije obavlja sa 50cc bez obzira sto je sa 70cc tukao vise dostava.Ipak je glava u torbi kad prosjecno ides 30ak km/h brze po 10 sati svaki dan.

10 dostava u 8h je moguce napraviti vise jedino ako vozis 4t 50cc sa blokadom.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju