Jest, to je on. I nije se nimalo promjenio. I dalje prcka neprekidno po Peugeotu, nista ne napreduje unatoc jasnim signalima, ali nije to nikakav problem koliko lik sve porice, skriva i laze ljude. A za mene govori da sam lopov, cigan, peder, g#vn#r i tako te maloumne rijeci tipicne za bezobraznog i neodgojenog 10-ogodisnjaka. Realno, lik ima 3 banke i nije se maknuo odatle, i to je zabrinjavajuce.
Frajeru je crko Peugeot uizmedju Karlovca i Duge Rese. U pola 3 u noci. I gurao ga moj Runner do Zagreba, naslonio nogu na njegov skuter i guraj. Ali sam ubrzo popizdio, jer zasto bi ja svoju nogu i koljeno trosio na tu olupinu s kojom je ostao jos vise puta na cesti i dao njemu svog Runnera a ja sjeo na tu Pezu pa nek on mene slepa i nek mu prisjedne malo.
Nakon tog vrhunca, lik je prodao Pezu u dijelove da ga vise nikad ne gleda.
Ovo gore ti je slika s getribom. Frajer ju je jedno 5x repairao sve novo i svaki put kresti nenormno u voznji sa 100db, i raspadne se. U Vrapcu je zablokirao zadnji kotac i nisi ga mogao pomaknuti. Uzas je vuci tako zablokiran skuter 10m, umres od muke. I onda je serafio to na ulici, ispustio ulje u potok, oslobodio zacvikanu getribu i opet sam ga gurao doma.
Ali ima on jos nekoliko slepanja od strane Zvonkeca, pa Sukosanca kad mu je se sve raspalo.
Mene je frajer slepao samo jednom, kad sam frisko kupio skuter, i on se ponosi s tim, kako je sve to isto i tu negdje. To ga najvise izjeda jer su skuteri na koje sam se ja opredjelio barem 500x bolji i pouzdaniji. Ali ti ih nebi preporucio jer je tesko naci dobroga, sve su unistili oni koji su pokusavali nesto.
Koji je zakljucak iz navedenog. Mozes ti sebi uzet nekog Peugeota, ali obavezno mora biti do 2003 godine jer su tada jos valjali. I ni slucajno ga ne smijes tjunirati jer ce se desiti sve ovo sta je i jadni Suhi prosao.
Problem je malo kod tih stariji Peza, sto hoce vrisnut uljna pumoa pa zacvika motor. Imas ih danas jako puno s kineskim cilindrima uoravo zbog toga. I imas tako jos tih nekih caka koje vole izludit, ali sve se moze ako se ima jako puno slobodnog vremena.