Tehnički kutak > Tuning skutera

sf2 180 buduci projekt

<< < (2/4) > >>

S.F. sf2:
Za registraciju  necu imat problema jer znam ljude  :laughing7: namjeravam uzet masinu od runner 180 cvajo-ako imate bolji prijedlog recite. I ne mislim ostavit stari nosac,znaci nosac od runnera 180 bi trebao zavarit na  moju ramu,bi onda imao frku s vibracijama? I jos nesto me zanima,kak bi isle instalacije-svjetlo,vurice,paljenje? Mislim da jos nitko nije bacio 180 masinu na sf2 pa sam zagrijan da budem prvi,he,he

Drnda:
pa probaj nabaviti i sve instalacije, jer ne vjerujem da ce ti to bas raditi sa tim instalacijama, a stavi i neke dobre selene kada budes vario, da nebi bilo sve fixno jer su onda najjace vibracije

dino_sk:

--- Citat: neer - 31 Listopad, 2008, 14:36:56 ---i da uzme od dragstera isti mu k.... a sta trebas evo ja se mucim s masinom od 125 ccm i nikako da je slozim nije tako jednostavno kao kod gillere da samo pripases na ramu i vozi..nezgodno je ako zelis sacuvati originalni nosac masine da mozes kasnije registrirat...svatko moze reci nabavi nosac od sp-a i navari to gore..a sta cu kasnije kad bude trebalo regat niko ne razmislja o tome.... :frajer:

--- Kraj citata ---
pa postoji mito i korupcija :icon_thumright:

neer:
i ja sam to mislio kad sam dosao regat skuter ali nije bas izvedivo u zadnje vrijeme..

ive_91:
joj... gle ne postoji kad si bahat... lijepo pozovete striceka van velite situaciju kak je i onda lijepo na kawicu pa ostavit kusur covijeku 100 kn recimo bilo bi dovoljno... barem je meni bilo  :toothy10: da pustim covca..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju