Tehnički kutak > Tuning skutera
sf2 180 buduci projekt
S.F. sf2:
--- Citat: neer - 31 Listopad, 2008, 14:36:56 ---i da uzme od dragstera isti mu k.... a sta trebas evo ja se mucim s masinom od 125 ccm i nikako da je slozim nije tako jednostavno kao kod gillere da samo pripases na ramu i vozi..nezgodno je ako zelis sacuvati originalni nosac masine da mozes kasnije registrirat...svatko moze reci nabavi nosac od sp-a i navari to gore..a sta cu kasnije kad bude trebalo regat niko ne razmislja o tome.... :frajer:
--- Kraj citata ---
neer zasto 125ccm masina?
Hrga:
--- Citat: neer - 31 Listopad, 2008, 17:28:41 ---i ja sam to mislio kad sam dosao regat skuter ali nije bas izvedivo u zadnje vrijeme..
--- Kraj citata ---
kad se neces malo raspitat :)
neer:
--- Citat: Hrga - 31 Listopad, 2008, 19:33:36 ---
--- Citat: neer - 31 Listopad, 2008, 17:28:41 ---i ja sam to mislio kad sam dosao regat skuter ali nije bas izvedivo u zadnje vrijeme..
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
ma j#bo to nema teorije da se svercas tamo.ti mu daj paru u djep njemu je to jos poticaj da bude stroži
S.F. sf2:
no dobro,zanemarite sad regu-uvijek se nadje neki rodjo koji zna nekog tamo itd. ajmo da cujem ljude koji su izveli nesto slicno da mi daju savjete sta,kako gdje
Hrga:
--- Citat: neer - 31 Listopad, 2008, 19:51:57 ---
--- Citat: Hrga - 31 Listopad, 2008, 19:33:36 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
ma j#bo to nema teorije da se svercas tamo.ti mu daj paru u djep njemu je to jos poticaj da bude stroži
--- Kraj citata ---
kad budes iso na regu znas moj broj
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju