Tehnički kutak > Tuning skutera
sf2 180 buduci projekt
S.F. sf2:
Evo pala je odluka,na proljece kad zatopli slagat cu 180 masinu na speedfight,pa me sad zanimaju informacije sto tocno trebam-nosac,instalacije,kocnica,kak s strujom ,kak rijesit vibracije i ostalo sto znate. P.S.-nemojte me odgovarat od ovog projekta jer znam da mora biti izvedivo-ako moze na nrg 180 i na malagutija moze onda i na sf2. Samo napisite sto znate o ovakvom projektu,sta mi treba i kako bi bilo najbolje,hvala :toothy10:
Kenny:
Za pocetak treba ti masina od 180 ccm. Sta bi uzeo masinu od runnera ?
neer:
i da uzme od dragstera isti mu k.... a sta trebas evo ja se mucim s masinom od 125 ccm i nikako da je slozim nije tako jednostavno kao kod gillere da samo pripases na ramu i vozi..nezgodno je ako zelis sacuvati originalni nosac masine da mozes kasnije registrirat...svatko moze reci nabavi nosac od sp-a i navari to gore..a sta cu kasnije kad bude trebalo regat niko ne razmislja o tome.... :frajer:
Iwo SR Tuono:
ša ne postoji prerada nosača na scooter attacku sa peugeot na piaggio?
neer:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 31 Listopad, 2008, 14:39:41 ---ša ne postoji prerada nosača na scooter attacku sa peugeot na piaggio?
--- Kraj citata ---
da ima te je skupo a i opet ga moras sredjivat taj nosac da bi stavio big bore masinu..tak da ti se ne isplati kemijanje s nosacem za koji si dao masu love.zato bolje po toj semi za taj nosac iskemijat nosac za big bore masinu s malim preinakama
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju