Ostalo > Razne offtopic teme :)
sa runnera vxr 200 na pure jet
zvonkec92:
Bas, nek jednostavno tog runnera vozi kao 50ku tj s manje gasa i trosit ce ispod 5l sigurno, treba samo bit njezan s gasom a ne svaki semafor gas do kraja
Corector:
Ja mislio onaj Glover s VXR-om dosao ovo pitat. Jer VXR hoce uzeti 5.5l u Zagrebu. 4.5l mi je minimum bio, al to mi dodje kao da vozim 50ccm.
Trebalo bi bacit kalkulacije ako recimo oces dostavljat. E sad, brze vozilo ostvaruje i 2, 3 dostave vise u smjeni od 10, 12h ako se ne varam.
Medjutim ima jedna veoma bitna i inteligentna stvar. Sine moj, ti ako juris u dostavama, ti si kroz koji mjesec plafon karamboliran, to je neodrzivo da jurcas stalno. Ne poznajem ni jednu budalu, a da nije pao i bar se malo posteniie nabio, toliko, da ipak nakon toga mora postavit neki limit. Bolje je bit inteligentan, pa postavit si limit unaprijed.
To je tako nemoguce drzat dugi tempo, nevjerojatno je kakve te gluposti sjebu, nevjerojatno je cega sam se sve nagledao/izbjegao i sto sve ocekujem.
U svakom slucaju, PJ nije za nikoga.
aprilija top:
Frend vozi i scim got da je vozio 125 150 200., 50ccm je najisplatljivije za dostave u svemu btv sf2 je vozio 4mj 15 tisuca okrene bez beda
dario007:
Moj mc3 Purejet je u dostavi u 4mj okrenuo 20ak tkm.Hard test polozen
mehanicki kvarovi 0
crijeva visokog tlaka promijenjena jer su u dva navrata pucala
jedan set klizaca i jedan ventilator
jedna svjecica
zadnja guma ubijena
pukla sajla kilometar sata,koju odgađam mijenjati da ne nabija kilometre :laughing6:
3x pao sa bocne nogare,par ogrebotina i iskrivljena rucka kocnice
prosjek potrosnje je 3L
na skuteru je sve oem osim malko pojacane uljne pumpe,cak su rolice prva ugradnja i trenutno broje oko 30tkm ;)
Dobro Pero zbori,prosjecno je dostavljac radio 32-33 dostave sa powerom 70(vozio se par dana dok je purejet bio na izmjeni crijeva i servisu),dok je sa purejetom radio 29-30 dostava :headbang:
stipe:
4 miseca, 20.000km, znaci misecno 5000km, i nek radi cca 25 dana daje cca 200km dnevno!
po gradu! svaki dan! :notworthy:
jebeno!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju