Ostalo > Razne offtopic teme :)

sa runnera vxr 200 na pure jet

<< < (4/4)

v3kac:
dakle još bolje da uzmem nrg-a doduše to mi je bio i plan  :icon_biggrin: i bačvicu

ubrzanje nije toliko parametar bitno je top speed i km kroz litru sa 125 kg majke mase   :icon_biggrin:

Imam u šteku još f12 max 200 vxr sam prodao, pa ču mu još dati malu šansu ali 4.5 na 100 mi je za te potrebe malo previše.

Poggiali:

--- Citat: Corector - 13 Siječanj, 2022, 13:54:24 ---Ma znam da nisi, ovo je sve javno pa nek se vidi.

Zaboravio sam rec, i napomenut za Radetov skut, da PJ s rezo auspuhom uzima jos manje, jer rezonka vec s 1/3 gasa krene punit i ide kao serijski spuh na 3/4 gasa. Sve te bacve i serijski, traze puni otklon gasa.

Jedan od skutera koji se brutalno proslavio, je onaj od Danijela koji je bio tu predstavljen i prodan, Crveni Nrg mc3. Decko ga je nemilice vozio, i vidjao sam ga u nekoliko navrata (kao i sve hardcore vozace koji ganjaju 10+ sati dnevno), i na kraju ga je zaustavio karambol, prilikom oduzimanja prednosti. A bome je i svaki put gasirao s Extrom gore.

S druge strane, jedan Srbin je odgulio 7000km u 2 mjeseca bez da je ista naucio o bilo cemu na skuteru, i netko nije stavio obujmicu na gumeno koljeno iz airboxa (kupio skuter i odmah krenuo u hardcore dostavljacke vode), i u jednom momentu dok je radio bunny hoop s katedrale drito na Trg, odvojila se malo guma i poceo je vuci zrak direktno izvana. Da stvar bude gora, posto nije reagirao na dublji zvuk masine, docekao je i prvu kisu, pa je zadnji kotac nabacao blatnjave smjese, a masina je to veselo sukala sve dok se kompersija nije spustila da je tesko poceo paliti...

--- Citat: Poggiali - 13 Siječanj, 2022, 13:45:57 ---Ja sam jednom sa Dottoreom iso do rijeke, oba na vxrovima, i malo smo se zivlje vozili, kad smo tankali u Rijeci, ispalo mi je potrosnja ispod 4l, jedino sta sam onda imao ispod 90kg... probaj dopumpat gume i dr pulley rolice, mozda kaj skines potrosnju prije prelaska na pj  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Jel to bilo priie 15 godina kad smo isli na Grobnik?

--- Kraj citata ---

Nisi ti onda bio sa nama, mislim da je Lav iso sa mitom  :icon_biggrin:

dario007:
U pravu je Pero,ja sam zaboravio napomenuti da je puknuce crijeva bilo jer je neki biser poskidao izolaciju i crijevo se gulilo od ramu dok nije probilo teflon,tako da sam nabavio originalna crijeva sa izolacijom i jos dodatno izolirao na nekim mjestima koja su mi djelovala "kriticno",tako da su sad vjecna.

Na skuter sam stavio Molas gume jer sam garantirao da ce se skuter vozit kao formula,cak i po mokrom,sto se i obistinilo.Cijena je brze trosenje guma,ali bar nema totalke i potrganih plastika.

Zaboravio sam napomenuti i da je tvornicki amortizer procurio vec u prvim danima,da je zamjenjen najjeftinijim rms-om koji se pokazao dosta dobrim.

Vilica je standardno probusena i nafilana mast u nju.

Corector:

--- Citat: Poggiali - 13 Siječanj, 2022, 14:02:51 ---
--- Citat: Corector - 13 Siječanj, 2022, 13:54:24 ---Ma znam da nisi, ovo je sve javno pa nek se vidi.

Zaboravio sam rec, i napomenut za Radetov skut, da PJ s rezo auspuhom uzima jos manje, jer rezonka vec s 1/3 gasa krene punit i ide kao serijski spuh na 3/4 gasa. Sve te bacve i serijski, traze puni otklon gasa.

Jedan od skutera koji se brutalno proslavio, je onaj od Danijela koji je bio tu predstavljen i prodan, Crveni Nrg mc3. Decko ga je nemilice vozio, i vidjao sam ga u nekoliko navrata (kao i sve hardcore vozace koji ganjaju 10+ sati dnevno), i na kraju ga je zaustavio karambol, prilikom oduzimanja prednosti. A bome je i svaki put gasirao s Extrom gore.

S druge strane, jedan Srbin je odgulio 7000km u 2 mjeseca bez da je ista naucio o bilo cemu na skuteru, i netko nije stavio obujmicu na gumeno koljeno iz airboxa (kupio skuter i odmah krenuo u hardcore dostavljacke vode), i u jednom momentu dok je radio bunny hoop s katedrale drito na Trg, odvojila se malo guma i poceo je vuci zrak direktno izvana. Da stvar bude gora, posto nije reagirao na dublji zvuk masine, docekao je i prvu kisu, pa je zadnji kotac nabacao blatnjave smjese, a masina je to veselo sukala sve dok se kompersija nije spustila da je tesko poceo paliti...

--- Citat: Poggiali - 13 Siječanj, 2022, 13:45:57 ---Ja sam jednom sa Dottoreom iso do rijeke, oba na vxrovima, i malo smo se zivlje vozili, kad smo tankali u Rijeci, ispalo mi je potrosnja ispod 4l, jedino sta sam onda imao ispod 90kg... probaj dopumpat gume i dr pulley rolice, mozda kaj skines potrosnju prije prelaska na pj  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Jel to bilo priie 15 godina kad smo isli na Grobnik?

--- Kraj citata ---

Nisi ti onda bio sa nama, mislim da je Lav iso sa mitom  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

E sjecam se Lava, a tad nisam bio. Al jesam onaj put kad si imao Serdarevica bez db killera. Brijem da mi je to bila ujedno i prva (ili druga) voznja do mora ikada s 2 kotaca.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju