Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Gilera Vikktor - komentari
challenbeen:
--- Citat: Dee - 14 Prosinac, 2021, 10:57:53 ---Mikroremen vrti remenicu koja je na uljnoj pumpi a ispod uljne je vodena. Moga bi eventualno napravit neku distancu umjesto uljne, ne mogu uljnu tek tako izbacit.
Moze zaribat, da, pa sam mislio uljnu spojit crijevima u petlju da sama kroz sebe vrti uljenda ne zariba.
--- Kraj citata ---
Ha? mikroremen vrti zupčanik koji je na vodenoj pumpi. točka. taj zupčanik je neovisan o uljnoj pumpi jer je NASAĐEN na osovinu vodene pumpe... možeš uljnu zatvoriti da vrti i u krug, ali ako izbaciš uljnu onda je svakako manje opterećenje na sam mikoremen.
Ovo su fotke iz moje teme, koju slobodno možeš pogledat isto tu u projektima kako mi je NRG Power slagan. Ovaj limić što držim na prvoj fotki, izvadi po njemu napravi drugi komad lima, samo da nema te rupe kroz koju sjeda uljna pumpa :headbang: :icon_thumright: Evo našao sam u MC3 projektu fotke tog limića kako sam ja to odradio..
Dee:
Ne sjecam se tocno, moguce da je tako, nije mi to u tom trenutku bio prioritet. Ostalo mi je o sjecanju da je uljna izmedu remenice i vodene i remenica vrti uljnu koja onda vrti vodenu.
balki:
Ako vec ulazes toliko truda onda ti estetika i tehnicka rjesenja moraju biti "nadstandard" bez obzira na osobne niske kriterije. Bit ces sretniji na kraju a bit ce ti i dodatna motivacija.
Sretno.
Dee:
--- Citat: balki - 14 Prosinac, 2021, 11:57:04 ---Ako vec ulazes toliko truda onda ti estetika i tehnicka rjesenja moraju biti "nadstandard" bez obzira na osobne niske kriterije. Bit ces sretniji na kraju a bit ce ti i dodatna motivacija.
Sretno.
--- Kraj citata ---
Istina, ali pokazalo mi se da mi je zdravije ulozit 10 radnih sati i napravit nesto za 4 nego ulozit 35 radnih sati da bi napravio za 5. Zbroji se toga, nikad kraja.
4 je jos uvik VRLO DOBAR 😁😁
challenbeen:
Po ovome što sam vidio sad, i što si komentirao onaj projekt kakvi i radiš sam, ti si falio skuter. Trebao si uzet Piaggio MC2/MC3 ili Typhoon model.. ali zračnjaka :toothy3: puno bi bolje sve odradio. Makao si posudu antifriza, di je misliš pripasat a da imaš vodeno hlađenje?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju