Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera Vikktor - komentari

<< < (3/16) > >>

Dee:

--- Citat: challenbeen - 14 Prosinac, 2021, 13:09:30 ---Po ovome što sam vidio sad, i što si komentirao onaj projekt kakvi i radiš sam, ti si falio skuter. Trebao si uzet Piaggio MC2/MC3 ili Typhoon model.. ali zračnjaka  :toothy3: puno bi bolje sve odradio. Makao si posudu antifriza, di je misliš pripasat a da imaš vodeno hlađenje?

--- Kraj citata ---
Nisam ju makao nego premjestio nize.
I uzeo sam prvotno zracnjaka, SYMa. Da, bilo bi jednostavnije sa zracnjakom. Dovrsit cu i njega jednog dana. SYM ima neusporedivo udobniji ovjes, ali Runnera sam uzeo jer je masina jaca, brzi je i zahvalniji za friziranje. SYM masinu neci nista dirat, ovu ocu. Vec ima kit i Dell 17.5, samo fali rezona, i vidit cemo sta ce prijenos rec kad to slozim. Za mehaniku mi je najlakse, to je pi*darija u usporedbi sa ostalim poslom.

challenbeen:
Pa i Power ti ima identičnu mašinu... isto je hehe ...

Čak i Aerox ima odličnu mašinu za dernek  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: tu u temi imaš sliku rame

http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,113576.msg1385359.html#msg1385359

Dee:

--- Citat: challenbeen - 14 Prosinac, 2021, 14:42:13 ---Pa i Power ti ima identičnu mašinu... isto je hehe ...

Čak i Aerox ima odličnu mašinu za dernek  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: tu u temi imaš sliku rame

http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,113576.msg1385359.html#msg1385359

--- Kraj citata ---
Power je skup, a nije ni Aerox jeftiniji.
Ovog Runnera sam nasao za male pare, kupio sam ramu i skoro golu masinu, nije imao karb ni auspuh. Vec sam imao dijelova od Runnera po radioni koji su mi bili mrtvi kapital, pa sam to iskombinirao. Vec sam imao vilicu, felge, kocnice, auspuh, instalaciju. To vridi neku kintu al ko ce to sve prodat, a Runnera sam svejedno htio pa je sve ispalo super.

PchelaUbica:
Sviđa mi se volja i trud. I puno bolje da si uzeo runera umjesto syma. Mislim da ce bit zanimljivije. Samo kaci slike i obavestavaj nas.
 Koliko imas god sta si rekao nisam skuzio?

Dee:

--- Citat: PchelaUbica - 14 Prosinac, 2021, 15:26:14 ---Sviđa mi se volja i trud. I puno bolje da si uzeo runera umjesto syma. Mislim da ce bit zanimljivije. Samo kaci slike i obavestavaj nas.
 Koliko imas god sta si rekao nisam skuzio?

--- Kraj citata ---
Nisam rekao. Imam 35.
Nemoj podcjenjivati SYMa, to su jaaako dobri motorici. Stovise, ova masina od SYMa je najbolja serijska 50 2t masina koju sam probao, najbolja! Krece s mista na velikoj uzbrdici sa 15% gasa, ima sirok powerband ko veca 4t masina, nevjerovatno je zilava, a cuo sam sa dosta razlicitih strana da prelaze preko 40 000 prije generalke a cesto i dosta vise.
Ne svida mi se sta nema nikakvo hladenje prijenosa, deklo nema otvore i dosta se grije, i ima kratak prijenos, variomat je maaaajucan.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju