Tehnički kutak > Skuter projekti

Gilera Vikktor - custom naked

<< < (4/8) > >>

Dee:
Na masini nije bilo termostata pa sam skinio glavu da montiram. Evo rucno sirena glava

Dee:
Mijenjao sam i prirubnicu karburatora pa sam usput pregledao i lamele. Ispostavilo se da su na masini karbonske. Pri testiranju puhanjem ustima kroz njih se ispostavilo da pruzaju POPRILICAN otpor, pa sam izvadio druge limene iz šteka, koje pruzaju osjetno manji otpor, pa sam montirao limene. Karbonske nisam mjerio, izgledaju mi kao barem 0.5mm, zasad ce bit limene pa cu eventualno u buducnosti nabavit neke tanje karbonske ako me bude volja.
Ove limene mrvicu mrvicu propustaju kad usisavam, dok karbonske nisu, no zanemarivo, al imam to u vidu pa cu se pozabavit s time kad bude vrime, to je ez pz zahvat ionako.

Dee:
Nazalost sam morao iskasapit tvornicki volan, jer je prihvat na vilicu preeekompliciran za bih ga isao pravit.

Super je ispalo, izgleda ekstra, a ergonomija je fantasticna, sjedi se na motoru gospodski!

Dee:
Da ne bi se kolege prepale da sam poklekno pred izazovom 😁😁😁
Radi se pun k**ra*, al nemam nekih lijepih fotki jer nemam zivaca gubit vrime na sastavljanje da vidim kako to sve izgleda. Izgledat ce kako bude.
Napravio sam nosac kade, sad mi je poprilicno zao sto samoristio kvadratne cijevi, ali sa njima je puno lakse radit nego sa okruglima, a i njih sam imao pri ruci. Nekad u budicnosti to mozda preradim, zasad je ok, sluzi svrsi, a bio je poprilican mindfuck ovo izvest.
Na rami je druga ruka boje, jos cu jednu. Boja izgleda perverzija, al preporucam Hammerite izbjegavati u SIROKOM LUKU, uzasno je mekana. Ako budem jako zadovoljan sa projektom, to cu u buducnosti opjeskarit i odnit specijalistima da ofarbaju po PSu.

Dee:
Nisam ni mislio da ce biti lijep, ali majko isusova, ovo samo otac voljeti moze

Dobra strana je da ga sigurno nece nitko ukrast, a polozaj sjedenja je feeeenomenalan, de luxe, ko na pravom chopperu. Testni đir ovih dana.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju