Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Gilera Runner 50

<< < (4/4)

TopPerfomance4:
Šta su ljudi prvo kazali prvo se uvjeri dali motor igdje vuće fašl zrak dali na kutiji filtera zraka ili na gumenoj prirubnici između karburatora i bloka motora glavnu ipak stavi 74 igla skroz spuštena dali je klipić karba turpijan ikako?

Deni999:
Nema falša nigdje. Klipić nije turpijan. Sad sam ga naštelao jos bolje. Znaci pun gas lijepo prima, zarez na igli sam podigao skroz gore i sad mi i polovicu gasa lijepo prima. Zasto mislis da bi trebao staviti manju diznu. Sad je 85 i lijepo prima gas.

dario007:
Ako ti je lijepa boja i dobro ti se ponasa ostani na 85.Nema pravila,ja neke dobijem sa 78 diznom,neke sa 82 itd.Tako da je svaki skuter i setup prica za sebe,ali opet ne odskace puno od neke sprance.
Po seraficu smjese mozes znati jel ti dizna velika,mala ili taman.Ako si blizu 1krug mala je,ako si na 2 ili vise kruga prevelika je.Sve od 1-2 kruga se smatra okej.

Deni999:
Za provjeriti boju svjecice moram jos malo voziti jer sam stavio novu svjecicu. Budem kasnije tocno provjerio na koliko mi je odvrnut sarafic za smjesu. Dario zanima me ako mozes objasniti kako znati da li mi je saraf za smjesu odvrnut kako treba. To jest kako prepoznati i po cemu da li je dovoljno odvrnut. Je li se to provjerava dok je skuter na leru ili dok se vozi?

TopPerfomance4:
Obično šarafić smjese se šteluje na leru kada zavidavaš put desno pojačavaš omjer benzina kada odvidaš onda smanjuješ dotok benzine ali moraš to polako raditi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju