Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Gilera Runner 50

<< < (3/4) > >>

Vragolasti Denis:
Po videu se cuje da je dizna pre velika. Diznu stavi 74 , zarez na igli na drugi zub odozgo i serafic smjese na 1.5krug od zatvorenoga. Svijecica ne mora biti dobar pokazatelj , i za ubuduce RN1C. Vidim da je auspuh nov jeli skinuta blokada

Deni999:
E to me zanima i ja sam prvo mislio staviti diznu manju od 80 ali su mi savjetovali da stavim 85(mozda sam i ja krivo pojasnio problem pa su mislili da treba veca dizna nisam siguran). Ali me sad buni hoce li mi svjecica imati dosta bijelu boju kad stavim 9 brojeva manju diznu pa da ne bi zacvikao onda? I hoce li mi se boja naštelati s tim postavkama igle i šerafića za smjesu? Auspuh je gianelli go to je kao ona bačvica pa sad neznam ima li ona blokadu?

Vragolasti Denis:
Skini auspuh i vidi jel ima unutra restrikciju na mjestu gdje se pricvrscuje za cilindar. Dok ne probas nitko nece znati , ali postavke karburatora koje sam ti napisao je neki standard. Okvirna sablona , svijecica neka te ne brine ako po zvuku ide dobro to je to.

Deni999:
Nista onda cu probati s tom diznom ali to nemogu danas napraviti jer moram do grada to kupiti pa onda mogu namontirati i probati s diznom i drugacijom postavkom igle.

Deni999:
Evo da javim ostavio sam diznu 85 ali sam spustio zub na igli na drugi od gore. I usput stavio novu svjecicu. I sad je dosta bolja situacija. Tako da je to manje vise rijeseno. Ne znam bi li jos eksperimnetirao s manjom diznom. Imam jos jedno pitanje vezano za zadnju kocnicu. Klijesta i plocice ociscene, plocice imaju dosta mesa, disk je cini mi se nov skroz, ne propada gore ručica od kočnice ali opet slabo koci skroz. Zna li netko do cega je? Je li moguce da su plocice neka losa marka pa uopce ne koci ili da mozda probam promijeniti ulje u kocnicama?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju