Tehnički kutak > Injection
Runner zaustavljen godinama ne želi otići
PJIta:
Bok Zigas, da, napravio sam rupu sa 10 šiljkom u komadu željeza i prepolovio sam je, ali možda nisam dovoljno zategnuo jer kad sam montirao injektor na glavu bilo ga je jako teško staviti.
Međutim, nisam razumio moram li, skidajući injektor s novim prstenom, ako ga želim ponovno sastaviti, ipak promijeniti prsten. Ako pokušam montirati injektor na glavu, i dalje je teško ući (iako ne kao prvi put).
Hvala vam
Zigas:
--- Citat: PJIta - 15 Veljača, 2022, 23:53:07 ---Bok Zigas, da, napravio sam rupu sa 10 šiljkom u komadu željeza i prepolovio sam je, ali možda nisam dovoljno zategnuo jer kad sam montirao injektor na glavu bilo ga je jako teško staviti.To je OK. To je super ako ga je teško staviti. 100% znak da dihtuje.
Međutim, nisam razumio moram li, skidajući injektor s novim prstenom, ako ga želim ponovno sastaviti, ipak promijeniti prsten. Ako pokušam montirati injektor na glavu, i dalje je teško ući (iako ne kao prvi put). Ne nije potreban staviti novi
Hvala vam
--- Kraj citata ---
PJIta:
evo me opet.
Dakle, sada zračni injektor prska jako dobro (očistio sam svoj kompresor, ali u nedoumici dobio sam još jedan koji je skoro nov). Nažalost nisam napravio video, ali stvarno prska dobro i bez prekida.
Sad bih htio shvatiti je li problem u regulatoru tlaka koji sam kupio na ebayu. Možete li mi povezati pravi za kupnju?
No, sada se motor lakše pali i kad se počne grijati ostaje upaljen nekoliko sekundi ali ako dam gas gasi se. Ovisi li to o regulatoru?
Zigas:
https://www.ebay.com/itm/New-Fuel-Injection-Pressure-Regulator-For-CHRYSLER-DODGE-PLYMOUTH-PR211-5277829/151392212808?hash=item233fadd748%3Ag%3AIEQAAOSw~TBa~UyA&LH_BIN=1
...ovaj če ti biti ok. Nije original nego 0,5 bara jači ali če radit.
Pokušaj napraviti reset TPS. Verovatno nije on krivac :dontknow: Ali za foru, da vidimo, ako če poslije primat na gas.
1. dajte kontakt
2. ištekajte tps (konektor sa 4 žice)
3. pričekajte minimalno 10 sekundi
4. isključite kontakt
5. ukopčajte konektor tps-a
6. dajte kontakt i lagano otvarajte gas do pune otvorenosti i vratite nazad do pune zatvorenosti (ECu će snimiti kretanje gasa)
7. isključite kontakt i to je to
PJIta:
Pokušao sam resetirati TPS ali nije popravio.
Pokušao sam i zamijeniti 3 regulatora tlaka (originalni, još jedan rabljeni i novi mađarski). Motor je radio isto za sve (upalio je dobro, ali je stao nakon 6-7 sekundi). Uza sve što sam primijetio benzin u rezervoaru i, jak pritisak zraka u trenutku demontaže, tako da ne smije biti curenja zraka barem iz rezervoara.
Ako je problem u regulatoru tlaka, pošto moram čekati skoro mjesec dana na onaj iz Kine, da li bih mogao montirati Polini rezervoar (prije bi stigao i imao bih rezervne O-prstenove) da povećam pritisak madžara jedan? Na taj način ne bih morao dobiti pritisak potreban da motor radi kako treba?
Ili, ima li netko od vas koji mi prodaje 100% radni regulator?
Hvala vam
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju