Tehnički kutak > Injection
Runner zaustavljen godinama ne želi otići
PJIta:
možete li mi reći pravi način i alate koje koristite za čišćenje kompresora?
Pokušao sam sa svime (benzin, wd40, odmašćivač, brusni papir, vatom) ali nisam uspio, i dalje mi stvara mjehuriće ako pokušam staviti benzin i ispuhujem zrak odakle bi trebao izaći.
Hvala vam
PJIta:
--- Citat: jurkec - 07 Veljača, 2022, 20:30:57 ---
--- Citat: dario007 - 05 Veljača, 2022, 02:27:11 ---Ako mu je magnet za okidanje vremena ubrizgavanja kao i paljenja ja bi sumnjao u njega ili u ono sto cita okretanje magneta.
--- Kraj citata ---
Mens cini da je kod njega ECU otisao u vjecna lovista. Dario i kod tebe je bio identican problem ak se ne varam
--- Kraj citata ---
znači moj problem je ECU?
Ali kako se oštetio ako je skuter zaustavljen? Je li se "resetirao"?
I onda, zašto nakon nekog vremena da se sustav ''napuni'' zrakom, injektor prska?
Hvala vam
Zigas:
--- Citat: PJIta - 09 Veljača, 2022, 18:18:56 ---možete li mi reći pravi način i alate koje koristite za čišćenje kompresora?
Pokušao sam sa svime (benzin, wd40, odmašćivač, brusni papir, vatom) ali nisam uspio, i dalje mi stvara mjehuriće ako pokušam staviti benzin i ispuhujem zrak odakle bi trebao izaći.
Hvala vam
--- Kraj citata ---
Ja koristim Break cleaner. Nema veze koje firme. Pokušaj upaliti motor sa vanskim kompresorom, nema veze sto daje oko 8bara, jer mi se čini, da je to problem.
PJIta:
Pokušao sam ponovno očistiti kompresor četkicom za zube. Sada se pritisak povećao iako još uvijek mjehuri...
Imam pitanje: montirao sam novi teflonski prsten na injektor zraka i montirao ga na glavu. Morao sam ga rastaviti da bih razumio stanje prstena i O-prstena (ako se sjećate, rekao sam da je kada sam montirao injektor bio jako težak za staviti i bojao sam se da je ili prsten ili brtva pukla) . Vidio sam da je o-prsten puknuo, a na prstenu nema vidljivih tragova. Ako ponovno sastavljam mlaznicu, moram li mijenjati prsten čak i ako motor uopće nije radio? Ako primijetite rabljeni prsten, osim što je "ravan", on je i "obojen" toplinom glave kada motor radi.
Ako ga ne promijenim, riskiram li da izgorim mlaznicu ili čak da motor loše radi, na primjer da se ne pali ili da ne radi u praznom hodu?
Hvala vam
Zigas:
--- Citat: PJIta - 14 Veljača, 2022, 23:02:23 ---Pokušao sam ponovno očistiti kompresor četkicom za zube. Sada se pritisak povećao iako još uvijek mjehuri...
Imam pitanje: montirao sam novi teflonski prsten na injektor zraka i montirao ga na glavu. Morao sam ga rastaviti da bih razumio stanje prstena i O-prstena (ako se sjećate, rekao sam da je kada sam montirao injektor bio jako težak za staviti i bojao sam se da je ili prsten ili brtva pukla) . Vidio sam da je o-prsten puknuo, a na prstenu nema vidljivih tragova. Ako ponovno sastavljam mlaznicu, moram li mijenjati prsten čak i ako motor uopće nije radio? Ako primijetite rabljeni prsten, osim što je "ravan", on je i "obojen" toplinom glave kada motor radi.
Ako ga ne promijenim, riskiram li da izgorim mlaznicu ili čak da motor loše radi, na primjer da se ne pali ili da ne radi u praznom hodu?
Hvala vam
--- Kraj citata ---
Kompresija mora da bude barem 5-5,5 bara minimalno. Ako je teflonski prsten oštečen, nema kompresije i neče raditi. Kad je sve novo ili staro ispravno injektor mora, da se ugura malo teže. Kad menjaš teflonski prsten, moraš si napraviti kalup, da ga nekako stisneš u njegovom sedištu, jer se proširi, kad ga uguraš na injektor.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju