Tehnički kutak > Injection

Runner zaustavljen godinama ne želi otići

<< < (9/23) > >>

PJIta:
Pokušao sam spojiti pištolj kompresora na crijevo koje ide do držača injektora, ali ništa se nije promijenilo, naprotiv.
Kad sam rastavio to crijevo, međutim, izašlo je puno tekućine (a mora biti samo zraka) i, kada sam upalio motor, kompresor je ispljunuo malo tekućine (nije ličilo na mješavinu ulja). Pa sam odlučio ponovno rastaviti kompresor da ga očistim i da vidim ima li rashladne tekućine u kućištima radilice ali izgleda da nema ničega pa ne znam koja je to tekućina bila.
U svakom slučaju čistio sam kompresor benzinom ali ako napravim test tako da puštam zrak odakle bi trebao izaći, membrana stvara mjehuriće, pa ne drži dobro.
Međutim, sve sam ponovno sastavio i nastavio pokušavati uključiti. Kao i uvijek, kada se inzistiranjem zagrije, upali i ostane uključeno 5-6 sekundi, znak da benzin ipak stiže.

Muka mi je od trošenja novca (do sada sam kupio 2 svijeće, spužvu za zračni filter, O-prstenove onog mađarskog lopova koji nije stao niti jedan, desni O-prstenovi, novi regulator tlaka sa ebaya, zračni injektor i korišteni benzin, pogrešna upravljačka jedinica, električni sustav, nove cijevi za benzin i ulje, filter za benzin, multimetar za provjeru struje, brtve cilindara) i da ništa nije riješio prekoračenjem vrijednosti kompletnog skutera.
Na kraju sam odlučio odustati pa sve prodajem, ako netko želi cijelo ili u komadima neka mi se javi.

Vjerojatno da sam od početka kupio mjerač tlaka shvatio bih u čemu je problem, ali sam pogriješio što ga nisam kupio misleći da je, pošto je motor odložen radi, dovoljno očistiti prolaze za plin i promijeniti neke cijevi .

Hvala svima koji su mi još uvijek pokušali pomoći posvetivši mi dragocjeno vrijeme; Žao mi je ako sam vas razočarao jer nisam iskoristio vaš savjet

balki:
Iskreno mi je žao pošto vidim koliko ti je stalo i koliko si truda uložio.
Sretno!

PJIta:
Hvala Balki na podršci!

ovo je video koji sam napravio s najnovijim rezultatima.
Nadam se da će oni koji će ubuduće čitati ovu temu i pogledati videe shvatiti da kod ovakvog problema ne izlazi (osim kompresora svi ostali dijelovi su zamijenjeni ispravnim ili novim rabljenim).

PJIta:
Rastavio sam glavu da vidim kako se raspršuje benzin, očito nije dobro

Corector:
Ne baca ti dobro gorivo, nije u pravilnim intervalima. Jako cudno.
Na prethodnom videu masina radi kao da ima previse goriva. Jesi li provjerio sve simptome kad imas previse goriva?

Kolika je kompresija na ovom skuteru? Sa iskljucenom plavom diznom, i sa ukljucenom?

Jesi li napravio test sa sapunicom da vidis jel igdje puse baloncice? To se radi kad kreces iz nule od nicega, jer ne znas nista o masini.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju