Tehnički kutak > Garaža
YAMAHA XMAX 300 2018. by laci2607
laci2607:
--- Citat: FujiiX - 26 Listopad, 2021, 23:25:29 ---Odlično, ovo i ja tražio. :grejt:
Zvao prije tjedan dana i nema originala, isto mi rekli da neće više dolaziti.
Koje si to uzeo, vidio sam samo Oxford u ponudi. Koliko te došlo i gdje si ugradio?
I daj ako nije problem fotkaj kraj ručke kod utega...
--- Kraj citata ---
cpt_zeep:
I sam sam odnedavno vlasnik Xmax-a 300. POšto me ima u visinu (197 cm), nisam nešto zadovoljan sa postojećim vizirom, čak ni na najvišoj postavci. Vidim da Givi ima par modela, kao i Puig. Ima netko isto tako krakat da je kupio vizir s kojim je zadovoljan i da mu ne udara vjetar u kacigu?
challenbeen:
--- Citat: cpt_zeep - 04 Studeni, 2021, 14:19:42 ---I sam sam odnedavno vlasnik Xmax-a 300. POšto me ima u visinu (197 cm), nisam nešto zadovoljan sa postojećim vizirom, čak ni na najvišoj postavci. Vidim da Givi ima par modela, kao i Puig. Ima netko isto tako krakat da je kupio vizir s kojim je zadovoljan i da mu ne udara vjetar u kacigu?
--- Kraj citata ---
smanji ga na najnižu poziciju
cpt_zeep:
--- Citat: challenbeen - 04 Studeni, 2021, 15:35:09 ---
--- Citat: cpt_zeep - 04 Studeni, 2021, 14:19:42 ---I sam sam odnedavno vlasnik Xmax-a 300. POšto me ima u visinu (197 cm), nisam nešto zadovoljan sa postojećim vizirom, čak ni na najvišoj postavci. Vidim da Givi ima par modela, kao i Puig. Ima netko isto tako krakat da je kupio vizir s kojim je zadovoljan i da mu ne udara vjetar u kacigu?
--- Kraj citata ---
smanji ga na najnižu poziciju
--- Kraj citata ---
Šta neće tek onda puhat?
challenbeen:
samo ako imaš smeće od kacige (čitaj - kaciga za 50cc skutere do 50 km/h)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju