Tehnički kutak > Garaža

YAMAHA XMAX 300 2018. by laci2607

<< < (11/11)

challenbeen:
Ta potrošnja uz masu mjesta pod sjedalom mi je jedino što mi fali kod Xmaxa... To sa uljem sam i ja primjetio dok sam ga vozio. ulivaj Motul, puno bolje od Yamalube ulja..

laci2607:

--- Citat: challenbeen - 22 Srpanj, 2022, 06:06:48 ---Ta potrošnja uz masu mjesta pod sjedalom mi je jedino što mi fali kod Xmaxa... To sa uljem sam i ja primjetio dok sam ga vozio. ulivaj Motul, puno bolje od Yamalube ulja..

--- Kraj citata ---

Razmišljao sam o Motulu, ali s obzirom da ću nastaviti ići u ovlašteni i s obzirom da ga mislim mjenjati svakih 3300 km, neka za sad bude Yamalube.

laci2607:
Imam već mjeseca da pokušavam spariti prednju i zadnju gumu. Prije dva mjeseca jedino nalazio Dunlop za cca 850 kn. Nakon toga našao i naručio Bridgestone SC1 koje nikako da dođu ima već skoro 5 tjedana da bi mi rekli da ih očito nema na centralnom skladištu, inace cijena za obje 1250 kn. Gledao prije par dana i nađem Michelin City Grip 2 kod Furlana, akcija na kes cca 130 €. Reko idem na izlet do Dobove.
Danas napravio cca 150 km, posao, Dobova ugradio gume i gas doma na novim gumama. RAZLIKA NEBO I ZEMLJA, NOVI SKUTER.
Moje gore su bile prva ugradnja, prednja DOT kraj 2017, zadnja početak 2018., prošle točno 18113 km. Tako da je bilo vrijeme zamjenu.
Prve 2 slike su zadnja stara nakon 18113 km, a druge 2 slike zadnja i prednja nove

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju