Tehnički kutak > Garaža

YAMAHA XMAX 300 2018. by laci2607

<< < (5/11) > >>

Bump:
Hvala na odgovoru…nema veze sto je 2017 model? Jel drastično bolji 2018+ kakve vi imate?

laci2607:

--- Citat: Bump - 21 Listopad, 2021, 11:06:45 ---Hvala na odgovoru…nema veze sto je 2017 model? Jel drastično bolji 2018+ kakve vi imate?

--- Kraj citata ---

Ja 400 nisam probao, a nisam ga ni ciljao. Tražio sam isključivo 300. Tako da ne znam razliku.

laci2607:
S obzirom da su svi servisi uredni u ovlaštenom servisu, osim zadnjeg prije 3 mjeseca ( na 9800 km) koji nije bio u ovlaštenom i promjenjeno je samo ulje i filter ulja, odlučio sam sada napraviti servis u ovlaštenom na 12300 km. Promjenjeno ulje, filter ulja, filteri zraka i ulje u kočnicama. Tako da sam miran za iduću sezonu i još ovu godinu s obzirom da se još uvijek vozim.

Usput su na servisu ugrađene grijane rućke. Original nema na stanju do iduće sezone pa su stavljene provjereno dobre zamjenske. Naravno i cijena je duplo manja od originalnih.
Griju odlično, isprobano danas.  ;D
5 levela grijanja, ostaje memorija, tako da kod novog paljenja ručki samo se upale i ostaju na zadnjim postavkama. Ugriju se jako brzo i s rukavicama dovoljan je drugi, eventualno treći level grijanja.

Evo slika kako to izgleda

FujiiX:
Odlično, ovo i ja tražio.  :grejt:

Zvao prije tjedan dana i nema originala, isto mi rekli da neće više dolaziti.
Koje si to uzeo, vidio sam samo Oxford u ponudi. Koliko te došlo i gdje si ugradio?

I daj ako nije problem fotkaj kraj ručke kod utega...

LeonViva:
Koja bomba, puno sretnih kilometara ! :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju