Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Položio napokoon :D ajmo sad mi svi po redu česitatje  (Posjeta: 5594 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline vktr

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Položio napokoon :D ajmo sad mi svi po redu česitatje
« : 30 Listopad, 2008, 17:21:28 »
Hhaha :toothy12:
znam da nije niš posebno, nisam jedini, al za mene je posebno kak sam nesposoban što sam uspio opće položit i to izprve(kad me vide kako vozim, svi će pitat ko je njemu dao vozačku :icon_biggrin:
Još od ljeta se jebajem s tim i napokon danas, izprve sve uspio, ispit je trajao manje od 10 minuta, napravio krug po kvartu i kaže mi idemo nazad do poligona ali onako ozbiljno, mene oblio ladan znoj :icon_biggrin: mislio da sam fulo nešto pa sam se usro... kaže on meni spakriraj se sa strane i uđi a auto....čestitam položili ste  :laughing9:
hahahah
I na poligonu dok sam vozio baš nasred poligona prolazili su oni 2 majmuna  šta na red carpetu imitiraju anticu i simonicu gotovčevu i druge zajebancije,  :toothy12:
ja puko u smjeh, onaj fraer s bjelom kosom...hgahahahahah.
Iako sam na satovima vožnje više puta prošao kroz žuto, 2 put čak i kroz crveno, a danas me skoro auto zgazio sa 100kmh dok sam se ubacivao na cestu  :laughing1:
unatoč svemu tome uspio sam sve ljepo isprve, i sam se čudim kaj sam dobil vozačku  :toothy11:
koji sam ja kojn :laughing7:

i što je najbolje u svem tom, sad nemam motora opet sranje napravio s njim(stavit ću temu kad poslikam) :laughing6:
ali nema veze ja sam sretan sad

Tek sad vidim da sam pretjero sa smajlićima :-X
« Zadnja izmjena: 30 Listopad, 2008, 17:34:52 vktr »

Offline skuterFan

• Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Ki?matrans
  • MojSetup: ili ne
Odg: Položio napokoon :D ajmo sad mi svi po redu česitatje
« Odgovori #1 : 30 Listopad, 2008, 17:33:33 »
hahha, svaka cast....ja sam do sad sve iz prve i jos sad u srijedu imam voznju....valjda cu i to polozit iz prve, al da ne copram.... :icon_thumright: :icon_thumright:
Evo makno sam sve slike... ; )

Offline vktr

• maxi forumaš
« Odgovori #2 : 30 Listopad, 2008, 17:36:22 »
Eto tako, ako ćeš imat ovak nekog ispitivača ko ja, da je dobre volje, ne moraš se brinut čak i ako si nesposoban ko ja :frajer:
ja sam tak bio nervozan...ccc ali swve je ljepo prošlo, a danas baš zakasnio 10 minuta u policiju da poberem vozačku  :(

e da trebaš imat i sreće da te kiša ne ulovi, ja sam baš završio i počela kiša :laughing7:
ako imaš dogovoren ispit i počne kiša onda te opet moraju prijavljivat i opet čekanje 2 tjedna, bar mi je tak instruktor reko
« Zadnja izmjena: 30 Listopad, 2008, 17:38:25 vktr »

Offline skuterFan

• forumski biciklist
« Odgovori #3 : 30 Listopad, 2008, 17:43:50 »
hehe....valjda cu imat srece....meni je frend taman sjeo na motor i pocne padat kisa i tih 10 min kaj je polago je padala kisa tu srijedu.....koji peh i nije polozio jer nije stigo stat na pjesacki....a naj gluplje mi je pravilo ono s glavom...pa gledam ja sve nemoram micat glavu za 360 stupnjeva....vec me boli vrat...a na cem si polago?? ja polazem na yamahi nekoj kuplung joj je sjeban do jaja... :toothy9:

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Moj Skuter: Purejet
« Odgovori #4 : 30 Listopad, 2008, 17:49:40 »
hehe....valjda cu imat srece....meni je frend taman sjeo na motor i pocne padat kisa i tih 10 min kaj je polago je padala kisa tu srijedu.....koji peh i nije polozio jer nije stigo stat na pjesacki....a naj gluplje mi je pravilo ono s glavom...pa gledam ja sve nemoram micat glavu za 360 stupnjeva....vec me boli vrat...a na cem si polago?? ja polazem na yamahi nekoj kuplung joj je sjeban do jaja... :toothy9:

ko jos koristi kuplung.saltaj bez njega.nije tvoje bas te briga.  :laughing7:

Cestitam vktr.sad samo pamet u glavu i same gassss. :toothy10:

Offline vktr

• maxi forumaš
« Odgovori #5 : 30 Listopad, 2008, 17:53:24 »
pa ja sam koristio kuplung, nisam valjda jedini primitivac koji ga koristi :toothy12:
yamaha ybr 125 ljepo sam naučio šaltati u tih 15 sati samo dosadi mi šaltanje stalno pa na semaforu kad stojim ne znam jel bi stavio u ler il bi držo kuplung, ako držim kuplung boli ruka, a ako stavim u ler onda opet prebacivat u prvu ma zaebano, ako ću ikad kupit pravi motor, onda će to biti automatik ona aprilia od 750kubika šta ima svakakvo šaltanje :toothy12:

mene isto naživciralo to okretanje glavom, npr idem iz 3. trake u 1. i još skrećem u ljevo u ulicu neku ,moram valjda 8 puta okrenu glavu ili kad zaobilazim neku smetnju na cesti isto tako, moram skrenut desno a smetnja na cesti i sad žmigam ljevo i sad više ko će znat jel ću skrenut ljevo il desno, aa ma boli me k. prošo sam to je bitno, dalje je tak svejedno :icon_biggrin:

sad meni na onoj potvrdi zaokruženo samo A1 a M prekriženo, kako to?
znam da s 18 dobivam A2 (250 kubika)
kako ide za A?
« Zadnja izmjena: 30 Listopad, 2008, 17:56:07 vktr »

Offline RimSo

• maxi forumaš
  • ako me trazis onda me trazi na cesti
    • THEBOXHOSTING
  • Mjesto: Doha - Qatar
  • Moj Skuter: Quadro 350D
« Odgovori #6 : 30 Listopad, 2008, 18:14:57 »
Čestitam.. :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

Offline skuterFan

• forumski biciklist
« Odgovori #7 : 30 Listopad, 2008, 18:30:50 »
e i ja  isto na tom yamaha ybr 125 vozim....kak mislis saltal bez kuplunga? kaj se to moze? a ja na semaforu drzim kuplung jer mi se neda mjenjat iz lera u prvu ....a najgore mi je jedno brdo blizu poligona i na njemu ti je znak stop i moram stat nasred brda... majku ti ***** drzim gas do 10 tisuca okretaja i lagano pustam kuplung motor ne da se dere neg place....u koju si ti auto skolu iso?

Offline ..::IVKULJA::..

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • zdravka
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: žu-os
  • Moj Skuter: fixer
  • Moja Kaciga: morski pas
« Odgovori #8 : 30 Listopad, 2008, 18:35:42 »
svaka cast;) hehe...ta ybr je tako smece da to nema nigdje...kad sam polago prije 3 godine tek je stigao u autoskolu..instruktor mi davao da idem drzat pun gas lol...sjecam se da sam kretao iz blokade i cupkao nazad da vidim jel ide na tocak..
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9

Offline vktr

• maxi forumaš
« Odgovori #9 : 30 Listopad, 2008, 18:44:19 »
nije smeće mogu ti reći :D
i ja sam mislio prva 3-4 sata da je smeće, al  kad sam naučio di lovi kuplung i šaltat onda je postajalo sve bolje i bolje.

@ skuterfan ti si isto kod autobusnog na poligonu?
ja sam AMC meni isto smeta to brdo, ali smiješ se popesti gore :icon_biggrin:

Offline skuterFan

• forumski biciklist
« Odgovori #10 : 30 Listopad, 2008, 19:42:15 »
da...haha...eurosport mi se zove...to je brdo i ides desno i onda je semafor i tamo izlazis na zagrebacku...od kud si ti?

Offline dino gp1

• MS elite
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Gdje god te život nosi, uvijek moraš znati tko si
  • Mjesto: Rijeka
« Odgovori #11 : 30 Listopad, 2008, 21:09:01 »
Čestitam :icon_thumright:

Offline dino_sk

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • 099 /672-1765
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Petrinja

Offline vktr

• maxi forumaš
« Odgovori #13 : 30 Listopad, 2008, 21:35:04 »
da...haha...eurosport mi se zove...to je brdo i ides desno i onda je semafor i tamo izlazis na zagrebacku...od kud si ti?
pa ja nekad idem i ljevo :toothy12:

ja sam iz vukojebine zvane bistra :-X

HVALA svima na čestitkama, gle čak mi je i ovaj kojn dino čestital

evo sad mi možete čestitat i na jubilarnom 400. postu, sve same čestitke

Offline keko_aprilia

• forumski skejter
  • **
  • zuuum zuuum
  • Mjesto: Solin
  • Moj Skuter: aprilia sr 70 RR yamaha ybr 125
  • MojSetup: termo grupa giza 70 malossi
  • MojSpuh: ...sad ce u 11 mj
« Odgovori #14 : 30 Listopad, 2008, 22:01:32 »
nije ybr smece ja san sa njin zna vozit svaki vikend tj jos vozin za gust do dubrovnika ili do sibenika hehe boli me k**ra* ...dobar motoric za naucit vozit
let the good times roll... :)

Offline vktr

• maxi forumaš
« Odgovori #15 : 30 Listopad, 2008, 22:16:54 »
nije ybr smece ja san sa njin zna vozit svaki vikend tj jos vozin za gust do dubrovnika ili do sibenika hehe boli me k**ra* ...dobar motoric za naucit vozit
e pa to ja kažem, to ovi koji ne znaju vozit jkažu da je smeće :icon_biggrin:, ali stvarno je ok motorček

Offline keko_aprilia

• forumski skejter
  • **
  • zuuum zuuum
  • Mjesto: Solin
  • Moj Skuter: aprilia sr 70 RR yamaha ybr 125
  • MojSetup: termo grupa giza 70 malossi
  • MojSpuh: ...sad ce u 11 mj
« Odgovori #16 : 30 Listopad, 2008, 22:20:40 »
e pa to ja kažem, to ovi koji ne znaju vozit jkažu da je smeće :icon_biggrin:, ali stvarno je ok motorček
da za prve kilometre na motoru nije los bolje sa njega derat kozu na ucenju nego sa nsr-a ka ja hehehehe al jebes ga ...ko voli motore voli svaki motor ka i ja :) meni sve na dva tocka dusu dalo :)   :laughing6:
let the good times roll... :)

Offline cvele60

• maxi forumaš
  • Mjesto: Nis
  • Moj Skuter: Keeway 70
  • Moja Kaciga: taiwan helmet
  • MojSetup: S6 sport, PHBG19,+25% primar,mina CDI...
  • MojSpuh: s6 pro replica
« Odgovori #17 : 30 Listopad, 2008, 22:32:42 »
Aj nek je sa srecom -dabogda doguro do R1 :icon_biggrin:

Offline Tommek

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: OS
  • Moj Skuter: VX
« Odgovori #18 : 30 Listopad, 2008, 22:52:42 »
sretno kolega

Offline vktr

• maxi forumaš
« Odgovori #19 : 30 Listopad, 2008, 23:39:06 »
hahahaaa kako sam slavan
djelim autograme ko oče nek se javi :toothy12: :toothy9: :redface: :icon_biggrin: :toothy10: :toothy11: :laughing11: :laughing3: :laughing9: :laughing1: :laughing11: :laughing3:

A možda ni ne budem trebo menjat radilicu :toothy12: :toothy12: :toothy12: