Ostalo > Motocikli

Suzuki V-Strom DL650 ABS L2 - by challenbeen

<< < (10/16) > >>

challenbeen:
hahahahah a daj, što se nisi javio? normalno da sam to ja bio, tko bi drugi bio  :icon_biggrin: išao sam iskoristiti zadnji dan prije ovih kiša i oblačnih vremena da se malo provozan, i tako sam spičio 300injak kilometara ZD i ŠI krajem...

Ujutro sam modificirao nosač kufera da kufer ode 5 cm iza da suvozačica ima više mjesta. Zatim posli ručka me nešto puklo i krenio sam prema Biogradu, pa smo sjeli nas dvoje, otišli preko Benkovca do Drniša, popili kavu i pregledali stare kule, spustili se na Šibenik, večerali, vratili se starom cestom preko Stankovaca i Benkovca do Zadra di sam malu ostavio i vratiše se kući gdje mi je ispao fucking iphone pri 130 sa nosača phona jer ga nisam osigurah... a kojeg sam danas trebao prodati, i skrši mi se ekran. i tako popuših 2.000+ kn. Ide ovako u prodaju za 4 k je*en ga. Jutros sam se malo igrao pa sam prebacio Cobrru na drugu poziciju gdje je sad puno bolje i kad smo u 2 ne tuče od ovjes... tu sam se zadnji put zeznuo, ne razmišljajući.

FujiiX:
 ??? I sad vidio objavu na fb da ga prodaješ.  :o

Ideš opet na maxija ?

Poggiali:
 :rofl1: :rofl1:

challenbeen:
Da, vraćam se na skutere, ali ovaj puta se trudim nabaviti što još nema nitko u HR, rijedak je model u Europi, dok je prijašnji model rasprodan prebrzo. Neki su ostali paff kad sam spomenio marku, tako da cu je za sad zadržati za sebe....

Motori mi nisu legli

Deki.:
Sym 500

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju