Ostalo > Motocikli
Suzuki V-Strom DL650 ABS L2 - by challenbeen
challenbeen:
Stigao u ponedjeljak V-Strom DL650A ABS L2 2012g. Za sada sam sa svime više manje zadovoljan.
hvala svima.
Kupio sam ga sa 57.500 km, na 58.000 promjenio ulje i filter, sad imam oko 58.300 i nešto sitno
Promjenom ulja i filtera, šaltanje i zvuk motora se preporodio. (5.500 km izmjena)
Naručio sam 1 filter zraka, 3 seta pločica i 4 svjećice jer je to izgleda must have zamjena za njega također, trenutno je u garaži parkiran do daljnjeg dok ne stignu pločice jer su uništene za sad hahaha ...
na 60.000 km vadim van svijecice, filter zraka i ulje u kočnicama te sam antifriz. Lanac i zubčanici su u odličnom stanju. Gume me koštaju oko 1600 do 2100 kn pa ću njih kako stignem.
Motor je odličaaaan! Evo u linku i 1 sat vožnje preko tulovih greda tj majstorska cesta, sjedalo je odlično napram xmaxa i drugih maxi skutera.
dario007:
Cestitke,puno sretnih kilometara zelim! :icon_thumright:
Otvorio sam ti temu o tvom motoru,pa mozes nastaviti ovdje pisati o njemu,posto je bio u Alfinoj garazi.
challenbeen:
Hvala hvalaaa... uskoro cu postaviti više materijala i fotki... nadam se da ce danas doc posiljka sa dijelovima pa da cu konacno sloziti motor da bude u voznom stanju bahaha
avr freak:
E to je već prava stvar, udoban motor i odličan izbor, puno sretnih km. :icon_thumright:
Na prvu kad sam gledao slike, nebi nikad rekel da toliko km ima, na stranu neki potrošni dijelovi ali stvarno izgleda super.
nik_praskaton:
To si uzeo u DMC-u? :dontknow:
Ako da kakva su iskustva?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju