Ostalo > Motocikli

Suzuki V-Strom DL650 ABS L2 - by challenbeen

<< < (9/16) > >>

JogFromYamaha:
pazi samo dobro da ti se ne proklizi kuplung od motorcoat
znam da ima bas za motore aditiv activ8 koji je za kuplung namjenjen

Poggiali:
sretno care sa prinovom  :headbang:

challenbeen:
Stigla 2 pošiljka sa aliexpressa, u prvoj su bile četke za čišćenje lanca koje su se pokazale odlične. U ovoj drugoj pošiljci je: Cobrra Nemo 2, 2 komada nosača akcijske kamere na kacigi, zamjenska guma koja ide na polugu mjenjača, dodatak bočnoj nogari i još fali jedan paket, tj zadnja pošiljka nosač navigacije koji ide na vjetrobran.

Naime, montirao sam sve danas osim nosača akcijske kamere. Sa svime sam za sada zadovoljan. najveće otkriće koje sam doživio da motor mogu držati na bočnoj nogari niz brijeg pod uvjet da se stavi u prvu brzinu, a to možeš samo ako je dan kontakt. Ne znam kako su to uspili, ali evo ja sam otkrio ameriku. Više detalja na fotkama. BTW, pozicija za posudu automatskog podmazivala nije moje otkriće nego sam negdje to vidio na fotkama i svidila  mi se ideja, iako je pozicija bila skroz na kraju, ja sam došao na ovu ideju da je tu sakrijem. Za sada sam išao na 20 km vožnu (bijesnu) da vidim jel sve šljaka sa Cobrrom i za sad sam zadovoljan, sve je okej. E da, to je neka aliexpress kopija, treba zamijeniti samo 2 gumice. (tips sa V-Strom HR foruma).

Cobrra Nemo 2:

challenbeen:
Nakon postavljanja Cobrre, lanac se više niti čuje, niti se prlja kao prije. Uredan i čist. Sa time sam prezadovoljan kako je odrađeno. Tekućina koju trošim za podmazivanje lanca je Aditiv za motorne mašine Motorcoat LS27 koji to fenomenalno radi.
Naime, jutros me nešto puklo. Kako sam u 07:00 završio sa poslom, spustio sam se na Žigljen i bacio sam krug preko Novalja - Žigljen/Prizna - Karlobag - Starigrada - Obrovca - Benkovca - Biograd - Zadar - Povljana... Brutalna ruta gdje sam natjerao motor da mi troši 4,2 litre. U Zadru sam stao napunit rezervar do vrha i ovo je prvi put da sam ikad prešao 200 kn na dvotočkašu... ušokirao sam se cijenom od 12 kn litra... Prešao je sat na motoru 60.000 km...

Stargrad Tommy na doručku:

Cesta Maslinica-Obrovac:

Biograd kafić:

Petrol Zadar:

IceMan:
Ako se ne varam, danas navecer oko 22h na benzinskoj u Benkovcu?
V storm izgleda ko nov  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju