Ostalo > Motocikli

Suzuki V-Strom DL650 ABS L2 - by challenbeen

<< < (5/16) > >>

aprilija top:
uzimaj i novemi novoj top su cijene i posalju ti a ebc tokic intercars motul ulja bar meni najbolje cijene

dario007:
Vrlo poucni videii,pregledao sam 2,jos moram ostatak.

challenbeen:
Intercars je najskuplji, filteri ulja su od njega po 72 kn komad, svuda drugdje isti su po 50 kn.
Filter zraka je 120 kn, dok je originalni u Suzuki salonu 270 kn. Ne znam od kuda ti cijene 70/90  :dontknow:

Novema nova je okej, ali ne mogu se snac na web shopu. Gledam samo torbe tj kufere tamo jer jedini imaju za diners provuc... bumo videli... za sad su ovi di sam narucio odlicni.

aprilija top:
F ulja suzuki 92kn oem.,Filter zraka je nesto skuplji 230kn oem al se uzme kn ili bmc za 100eu i miran si jbg

challenbeen:
Legendo, na hrvatskom vstrom forumu sam se o svemu više manje raspitao, ovi filteri od 50 kn svi koriste po 100.000 km, nikakve greške nemaju, bitno je samo izgleda motul 5100 ulje i 10w40 gradacija. Filter zraka sam uzeo jer para više nisam imao u tom trenutku i jbg, to je to. Isto tako i za disk pločice i svjećice. Disk pločice odlično koče i baš sam za prvih 100 km zadovoljan!

što je bmc za 100 eu?

Imam za sad samo jebadu malo sa podmazivanjem lanca, moram samo kupiti motul mc podmazivač i to je to dok ne stigne cobrra nemo 2

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju