Ostalo > Motocikli

Suzuki V-Strom DL650 ABS L2 - by challenbeen

<< < (4/16) > >>

challenbeen:
Kako da to uradim 😬😬 jer koliko vidim, prednje vilice su fiksne

challenbeen:
Paaaa stigle jutros pločice, uspio sam sve složit u 15 minuta, sve radi, zadovoljan sam. Motor je opet u pogonu. Taman sam prošao 58.500 kilometara po satu. Uskoro (možda još i danas) poslikat ću detaljno motor da vidite detalje. Pregledao sam neke stvari na motoru koje su dodane ekstra i na kraju sam skužio da imam neku ozbiljniju opremu ... SW Motech zaštitu motora, HEPCO&BECKER nosači zadnjih kufera i dodaci neki, naručio sam plastičnu ralicu u MotoExperta za 1.000 kn tako da se ulaganje u motor ozbiljno povećalo.

Troškovi i ulaganja:
1. sam motor - 37.500 kn
2. osiguranje + registracija - 850 + 1400 kn
3. ulje i filter - 70 + 350 kn
4. filter zraka, 4 svicice, 3 seta pločica - 1.480 kn
5. ralica za zaštitu motora - 1.000 kn

Što me za sada sve ispalo oko 42.650 kuna. trenutno tražim bočne kufere, al nisam siguran dal ću ih kupiti jer smatram da su trenutno prevelik zalogaj...

aprilija top:
uzeo si top kocnice ali mi se ne svida filter za 70 kn kad je orginal 90 kn

JogFromYamaha:
Gledaj i uci, bez toga se gubi glava na motoru.

nakon postavaka amortizera se podesi lanac dok ti sjedis na njemu, nikada bez tezine

challenbeen:

--- Citat: aprilija top - 19 Kolovoz, 2021, 16:20:01 ---uzeo si top kocnice ali mi se ne svida filter za 70 kn kad je orginal 90 kn

--- Kraj citata ---

došo me 120 kn mamu mu je*em hahaha
Htio sam original sve uzet ali zakačio sam se sa cijelim odjelom Suzukia u Zadru što se vuče još od Vitare tako da... jbg

Bacicu oko sad na ovo sve o ovjesu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju