Pumpica je dobra, benzin ide dobro.
Danas:
Motor krese na zub, ide fino, ja i suvozac zajedno 170kg prvih 10km super, ltada agano pocne slabije vuci i tako jos par km i prvo gasenje u voznji.
Nakon 2 min hladenja kres iz prve i vuce dobro kao kad smo krenuli opet punih 10km, pocne slabije vuci i nakon 2 km
2 gasenje.
Nakon 2 min hladenja kres iz prve i opet vuce dobro, ovaj put samo mene punih 9 km i na v max stucne i pocne slabije vuci...sada znam da imam jos 2,3 km i odvezem se doma.
Znaci pregrijavanje masine nije, jer dvije minute nisu dovoljne da se masina ohladi i pocne vuc kao dok je hladan.
Frg nov, svjecica kabel i bobina isto.
Da je pumpica hebala bi konstatno, tako da to iskljucujem, ali ukljucujem jedino preostalo a to je CDI.
Razmisljam tako o tome i sjetim se oglasa sa fb gdje covjek trazi cdi za victoriu koji je btw specifican jer je 8 pinski, i ima rozu zicu koja ide na pick up broja okretaja zvona, naravno precvikanu.
Nazovem covjeka i pitam kako mu se manifestirao los cdi. Covjek ima motoservis i kaze skuter je krepavao u voznji.
Kuzi sve, kaze cdia nema za lijek, ni kod dobavljaca, ni na ebayu i aliexpressu...kaze jedva naso neki rabljeni za 600kn, ugl kaze da je cuo da je to shit od cdia.
Inace za tu victoriu fakat nema dijelova kaze, to sam vec i js prije primjetio
Probat cu prvo cdi preselit negje drugje iako vjerujem da se mozda prije o nekom resetu a ne pregrijavanju.
Srecom imam komplet instalaciju od sanlija devila, pa cu nju vjerojatno pripasati gorevsa 6 pinskim cdiem, to mi je i ovaj majstor savjetovao. Pa cemo vidjeti. Ili mogu skut staviti u oglad i napisati izvrstan za kratke relacihe