Ja sam isto tolerantan, ne smeta mi to
al pretjeruju
Šta postignu ako na mjesto spola na osobnoj iskaznici stave oznaku x? Šta im to znači? Već vidim idući zahtjev, da se za osobnu iskaznicu slikamo od iza (stražnji dio glave) da nam se ne vidi lice, zbog GPDBRA ili kako se već zove. Dalje, ova parada ponosa, čitao sam ako (ili možda već je) uveden seksualni odgoj u škole, da će i homoseksualni parovi ići u škole držat predavanje kako je lijepo bit homoseksualac? Isto kao što su se uložili silni milijuni da u ustav uđe da je brak zajednica muže i žene? Šta to sad ima ikakve veze s ičim?
Mogao bi do jutra nabrajat ovako neke glupe inicijative na koje se potroše i novci i energije, a ništa ne znače. Narod se samo zatupljuje i zatupljuje nebitnim glupostima.
Ovu paradu ponosa bi isto ukinia. Silni novci za osiguranje u vjetar bačeni. Oće tako sutra i Romi svoju paradu, pa će doć crnci svoju paradu, pa će doći ljudi ispod 180cm svoju paradu, a sutradan ovi poviše 180cm svoju paradu, pa plavuše svoju paradu, pa crnke svoj... ma nek se gone u 3 ku%c& i nek se uvate ozbiljnijih stvari, iseljavanja, dizanja standarda, kvalitete života i tako tim stvarima