Tehnički kutak > Tuning skutera

sr 50 diteh- problem

<< < (2/7) > >>

neer:

--- Citat: neno20 - 30 Listopad, 2008, 15:18:32 ---sipam gorivo na ini, super 98. da probam nešto drugo,kažu da je na tifonu bolje gorivo,jel istina?

--- Kraj citata ---
kazu da je da je kvalitetnije na tifonu probaj natocit ista je cjena  :sad3: ali nevjerujem da ce to pomoci

neno20:
a šta misliš da probam sa nekom drugom svjećicom,koja će izdržati barem 500 km? jel znaš koja još ide osim njegove serijske?  ;D

dhorvat:

--- Citat: neno20 - 30 Listopad, 2008, 15:18:32 ---sipam gorivo na ini, super 98. da probam nešto drugo,kažu da je na tifonu bolje gorivo,jel istina?

--- Kraj citata ---

SUPER? Znači ne Eurosuper? Uf... to je za ajnšprica sr#nje!

Ja svog Roxa točim od prvog dana na Tifonu i nikad mi se niš nije zaštopalo u prek 60 tisuća km!

Mene ne dira kaj mi je gorivo 7 lipa skuplje. Ne kužim kak ikoga dira ko toči skuter. Dobiješ 2 mililitra manje benzina! Uf koji minus  :icon_tongue:

S.F. sf2:
ne znam ak je ova svjecka koju koristis od iridija ak nije kupi jednu za probu-iridij je ipak 2. najgusci element,trebao bi bit izdrzljiv za ditech

neno20:
a jebiga sipam šta ima, ima to sranje,super 95 i euro super 95. do tifona i nazad imam 60 km. to mi je skoro pola rezervara, stvarno mi nije problem pa da ima omv sipao bi 100 oktansko gorivo ali nema.Lošinj je fora ali.........jbg svjećicu sam naručio i onda kao budala čekao 10 dana, zato i pitam da li netko zna neku koja ide umjesto ove, pa kada čekam mogu barem uzeti neku kvalitetniju. na autu imam iridijumke, komad je bio oko 150 kn. i stvarno su zakon

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju