Tehnički kutak > Tuning skutera
sr 50 diteh- problem
neno20:
evo ovako: prije 200 km kupio sam svjećicu ngk cpr 8e,jedva našao ali dobro. promijenio sam je jer mi je motor štekao kao da jašim konja a ne da vozim motor.
poslije toga radio super, a evo nakon samo 200 km, opet se guši. recite mi da li je to problem u svjećici ili u injektoru? kako se to sranje čisti? moram napomenuti da je motor 2004 g. i ima samo 5200 km. pomoć!!!!!!!!!!!!!
dhorvat:
Pa ak ti je opet isto a kad si kupil svjećicu onda je išel dobro, onda je valjda opet svjećica... :dontknow:
Jer frendu kad se na Pure Jet-u zaštopal ajnšpric onda je motor trokiral konstantno... Ovo mi miriše opet kao svjećica :angry7:
Ive_91 hvali svog SR-a, al izgleda da ti imaš jedan od onih slučajeva čijem SR-ka "jede" svjećice svakih par-sto kilometara :glasses2:
neno20:
jebeš ti takav motor kada svakih 200 km mijenjaš svjećicu. kažu malo troši oko 2 litre, da istina ali svakih 200 ili više km 70 kn svjećica pa si na istom, i još uz to jašiš a ne da voziš,ma zapalit ću ga.
neer:
ma pure jet i ditek su jebada sto se tice svjecica moj lega ima pjur đeta i konstantno trokira i zdere svjecice nemos to izbjeci taj ajnspric je preosjetljiv na nase gorivo jbg
neno20:
sipam gorivo na ini, super 98. da probam nešto drugo,kažu da je na tifonu bolje gorivo,jel istina?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju