Tehnički kutak > Tuning skutera

sr 50 diteh- problem

<< < (3/7) > >>

clutch:
koja je to mashina morini? ili

imao sam isti problem na pure jetu, umjesto serijiske svjecice stavio sam Denso u24esr-nzu koja kosta oko stotinjak kuna, odnosno 30 kn vise od serijiske ak se ne varam,  ugl. nakon 200 km veselo provedenih  :toothy11: skinuo sam svjecicu da vidim kakve je boje bila je ugodno oku smeđa, malo je ostrugao sa zichanom i bila je ko nova vratio u motor i deri dalje :toothy9:

neer jedva skidam oci s tog avatara

S.F. sf2:
u benconyu imate iridium svjecke,dodju oko 150kn al mislim da se na tim ,,ajnšpritzima,, isplati...  :icon_thumright:

dhorvat:

--- Citat: neno20 - 30 Listopad, 2008, 15:39:33 ---a jebiga sipam šta ima, ima to sranje,super 95 i euro super 95. do tifona i nazad imam 60 km. to mi je skoro pola rezervara, stvarno mi nije problem pa da ima omv sipao bi 100 oktansko gorivo ali nema.Lošinj je fora ali.........jbg svjećicu sam naručio i onda kao budala čekao 10 dana, zato i pitam da li netko zna neku koja ide umjesto ove, pa kada čekam mogu barem uzeti neku kvalitetniju. na autu imam iridijumke, komad je bio oko 150 kn. i stvarno su zakon

--- Kraj citata ---

toči ubuduće eurosuper!

Iridium svjećica je najbolja za ajnšprice, al nemoj se razočarat ak i ona rikne. Nebude sigurno tak brzo... bude kad tad, ali ne tak brzo  :dontknow:

malaguti f12:
ja sam imo ditecha trebas nastelat zazor na novoj svecici zoto ti trokira i imas u moto 01 neku bolju svecicu od ngk cpr8e
s kojom su navodno rijesili problem

neno20:
j#bote kako ću taj zazor naštelat?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju