Tehnički kutak > Tuning skutera

sr 50 diteh- problem

<< < (6/7) > >>

SlowRider:

--- Citat: dino_sk - 30 Listopad, 2008, 22:18:48 ---
--- Citat: ive_91 - 30 Listopad, 2008, 22:16:21 ---nema u toj velicini... i vjerujm mi da ima ja bi ju prvi imao gore

--- Kraj citata ---
najbolja svjecica definitivno  :headbang: :headbang:

--- Kraj citata ---

Kladim se da imas neku drugu na skuteru.

ive_91:

--- Citat: SlowRider - 30 Listopad, 2008, 22:20:27 ---
--- Citat: ive_91 - 30 Listopad, 2008, 22:16:21 ---nema u toj velicini... i vjerujm mi da ima ja bi ju prvi imao gore

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

mogo bi da se pridruzim okladi... al necu... bosna za tomosa rula
prvenstveno zbog 11kn

dino_sk:

--- Citat: SlowRider - 30 Listopad, 2008, 22:20:27 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
:laughing7: :laughing7:    na ovom da  :laughing7: :laughing7:   al na starom je bosna bila cjelo vrijeme jedino je ona durala preko 2000km da necrkne ,a ove ngk R su mi crkavale nakon max 500km bez obzira na toplinsku vrijednost

Iwo SR Tuono:
Prodaj mi tog ditecha molim te, 5200km  :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Zazor na svjećici se štela sa listićima za štelanje ventila, najbolji zazor za ditecha je 0,45 ili 0,65, ovisi kako ti radi, svjećica U24-ESR-NZU platina ili IU 24 iridij.
Benzin OMV super 100 ili Tifon Class i još ako si član HAK-a imaš 5lp jeftinju litru na tifonu i super.

Ako ne pomogne dolazim na mali lošinj po taj skuter  8) 8)

e da, i čišćenje injektora nije skidanje čašice i vraćanje natrag nego sve lijepo skineš i odneseš na rezonanciju u Bosch srevis, to ja planiram u skorije vrijeme isto, u motomarineru rade to čuo sam.

i još nešto, iridij svjećica ima zazor 0.7 i netreba ju dirat ;)

Iwo SR Tuono:

--- Citat: dhorvat2 - 30 Listopad, 2008, 19:56:59 ---
--- Citat: neno20 - 30 Listopad, 2008, 15:39:33 ---a jebiga sipam šta ima, ima to sranje,super 95 i euro super 95. do tifona i nazad imam 60 km. to mi je skoro pola rezervara, stvarno mi nije problem pa da ima omv sipao bi 100 oktansko gorivo ali nema.Lošinj je fora ali.........jbg svjećicu sam naručio i onda kao budala čekao 10 dana, zato i pitam da li netko zna neku koja ide umjesto ove, pa kada čekam mogu barem uzeti neku kvalitetniju. na autu imam iridijumke, komad je bio oko 150 kn. i stvarno su zakon

--- Kraj citata ---

toči ubuduće eurosuper!

Iridium svjećica je najbolja za ajnšprice, al nemoj se razočarat ak i ona rikne. Nebude sigurno tak brzo... bude kad tad, ali ne tak brzo  :dontknow:

--- Kraj citata ---
nije, testirano kod mene,vjeruj mi, platina nije nikad ali baš nikad zatrokala dok je bila nova, iridiumka evo čim sam je stavio prvi ful gas i umre jedanput,al jako jako rijetko.
Nemojte ljudi pričat neprovjerene stvari molim vas, jer svaka kriva informacija je problem više čovjeku u garaži ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju