Tehnički kutak > Tuning skutera
sr 50 diteh- problem
neno20:
a nemam pojma, imam još jednu org. probat ću uzeti i tu cr8 i neznam jel ide taj Denso u24esr-nzu i točit eurosuper, pa vam javim jel ide šta na bolje :hello:
ive_91:
zazor po papirima je 0.9mm ali stavio par puta na doticnoj svjecki uvijek isto... tak da od sad ostavljam kak je 0.5 +- 0.1mm radi normalno...
moj ditech je trokirao na ful gasu tj. gasio se.. zbog sjebanog ispuha.. :toothy3: stavio rezu i sve 5 motor leti.. frend posudio orginal spuh.. opet skuter ide malo bolje nego sa mojim orginal ali naravno bez gasenja...
dalje... sva crijeva.. moj je 2002 i mjenjao sam crijeva kad sam ga kupio jer je bilo stranso stanje...
dalje.. skini repnu palstiku skini onaj cep od rezervara i cijeli rezervar ocisti sve.. ako imas filter i njega... i odi na tifon i nalij eurosuper95bs ili kak vec...
i pogledaj dal ti je oko glave sve suho i oko kompresora... ditechu i najmanja sitnica smeta a zna biti sabana u servisu kaj ih boli k**ra*
dino_sk:
stavi super bosnu :icon_thumright: :icon_thumright:
ive_91:
nema u toj velicini... i vjerujm mi da ima ja bi ju prvi imao gore
dino_sk:
--- Citat: ive_91 - 30 Listopad, 2008, 22:16:21 ---nema u toj velicini... i vjerujm mi da ima ja bi ju prvi imao gore
--- Kraj citata ---
najbolja svjecica definitivno :headbang: :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju