Moze se i Aprilia dovesti u red, ali treba odrijesiti kesu toliko, da nadilazi njenu vrijednost.
Zamisli odvoji ti se auspuh na Apriliji u voznji s cilindra. OK, netko nije adekvatno pritegnuo seraf, medjutim zlo koje te ceka nakon "samo" te sitnice te ubija u pojam.
1. Zaserafis izgubljeni seraf i maticu na grani. Opet prdi jer je pukla i grana auspuha.
2. Zavaris granu auspuha
3. Skuzis da je otpao i dodnji seraf na bloku jer je izbrajsan navoj u bloku
4. Stavis duzi seraf i iza ga docekas s maticom s podloskom protiv odvrtanja
5. Upalis je, opet prdi na spoju rastavljive grane, od temperature varenja, malo se popigala
6. Jedva ubacis nekako 2 brtve i to jedva brtvi i konacno radi
7. Ides dotegnuti gornji seraf auspuha na bloku, i skuzis da je netko gurao neku obicnu sajbicu, ali to ue Aprilia i tu treba specijalna jer seraf ife i kroz blatovran da ga ne zdrobi
8. Nekako to ides dotegnuti i slomi se seraf
BONUS, nakon puknutog seafa, OEM specijalna kaskadna podloska za blatovran, vise nije 8mm iznutra i ne zeli naici na nove serafe. Nece i nece. Zatim moras uzeti 8mm svrdlo i skinuti koju desetu.
9. Dotegnes konacno drugi seraf ko covjek da taj auspuh vise nikad ne isoadne, s kontra maticom iza za nedaj Boze kako bi Aprilia imala samo vezano uz Alauspuh jedno 30 serafica, podloski, specijalnih umetaka i pi*darija.
10. Pukne ti gedora u finisiranju tog sranja
Ovo je saga o jednom obicnom tvornickom auspuhu na SRki.
Slijedeca saga je ona koja traje vec 3 tjedna na jednoj drugoj Apriliji. Nemoguce ju je rijesiti uz nuklearne napore. Nemoguce i nemoguce.
U pocetku je sve bilo divno i krasno, Aprilia SAMO tesko pali, kad upali ona vozi i najbolja je na svijetu. I kako sam dirnuo u to g#vn%, ostade ja bez 3 tjedna zivota, i jos sam zagrizao da cu izgurati do kraja i nema nazad. Ne mozes se izvuci iz APRILIA PAKLA nema sanse stari moj. To je nemoguce i nemoguce, to nece i nece. To je doslovno ukleti i prokleto, toliko. Da se to zaista dogadja.
Dakle, 3 tjedna, a i vise cini mi se, uf lazem, sad sam provjerio, od pocetka 5 mjeseca, pokusavam vratiti jednu Apriliu u zivot. Stavis nove dijelove, original, ONO JOS GORE I NIKAD VISE NECE NI CUT ZA JEDAN TAKT.
TO je Aprilia, toliko je volim. Aprilia je jedan divan fenomen koji kad pipnes, stvari se pogorsaju tako da je vise nikad nece ozivit.
I stoga molim Vas i preklinjem. Kad Aprilia tesko pali, to je kao da imas covjeka od 115 godina koji tesko dise.
Situacija je bika veoma jebena. Odrekao sam se Aprilije, dakle gledat je ne mogu i organski imam potrebu proci nogom kroz to smece bilo koje klase.
I sta se desava, dolazi covjek, Woltovac, tu zapomaze s tom Aprilom, reko ne moze. I odj**** ja njega kao i svaki normalan covjek.
I ispostavi se da lik.zivi u kvartu i doceka me s tom Aprilom. I reko necu to radit iako SAMO tesko pali. Pa koliko je dugi vozis, kaze on 5000km.bez greske. I tu se slomim, reko idem pomoc covjeku sigurno je neka pi*darija kad se tako dugo vozi, jer da nije tako odjebao bi ga.
I oazi sad, pred njim ti ja cijelo popodne do noci izrastavljao Apriliu mucenicko g#vn%, jer samo da je rastavis trrbas jedno 5x vise vremena. Sve lijepo pregledao s njim objasnio, i SVE JE ISPRAVNO. Do jedne stvari, ostala je termo grupa. I tu utvrdim problem.
I nakon toga krece pakao od eto, mjesec i jace dana, gdje je nemoguce i nemoguce dobiti jedan takt na tom govnetu iako ima sve parametre za rad. I cak je i usljela upalit i kad upali radi kao najbolji skuter na svijetu.
I onda crkne, zalije i unisti svijecicu.
Oa ooet zalije i unisti svijecicu.
I tako ti se.nakupi deficita taj cas, odma.i bankrot potpisujes s Aprilom.
Prosjecan covjek bi zapalio Apriliu nakon svega 1/100000000 vremena nakon sto sam istolerirao raznim Aprilia govnima, a nakon toga bi si u konacnici garantiram rezao zile.
Ja sam morao tu nakupinu negative negdje istrest, da bi na kraju steta bila puuno veca, ali sve je to nebitno, to se sve lako rijesi, nego upaliti to g#vn%, je nemoguce.
Da bi isli dalje u borbu s Aprilia otpadom, prvo se covjek mora.dobro izrelaksirat, tako da sam odabrao Apriliu jer za njsta drugo ni nije. Pogotovo kad.imas fobiju od onih matica radilice koje ti izabrajsaju oa imas iskustvo da ti ie se na Apriliji odserafili sigurno skoro 10 puta u voznji variomat....
https://youtube.com/shorts/M-u3EmNkXUA?feature=shareSlobodno se ugledajte i radite to Apriliji, jer ona to zasluzuje. Puno je lakse na ovaj nacin se rijesiti potencijalno neizlazlaznog pakla.
I sta je najgore, ja sam dijagnosticirao problematiku, medjutim fobije su toliko jake (sve posteno zaradjeno na mukama i mukama, kad udjes u Aprilia labirint, iznosi se gomilaju do besvjesti) da izgubis apsolutno bilo kakvu vjeru u to smece.
Meni ta Aprilia nikad u zivotu nije sjedala, iz prostog razloga sto je to kompleksno cudo, koje ne moze pratiti ritam danasnjice. Ona je ksudjena da vise stoji negoli se vozi, e tako vec moze.
Aprilia je jedina sposobna da ti upropaati citavu sezonu, da ti isisa svaki atom energije i da te ubije u pojam kao zadnje smece. Aprilia je jedina sposobna da te naoravi najvecom budalom.
Nisam uooce upucen u sprdacine Aprilie u moto svijetu, niti ne zelim zalaziti u ta sranja, iako imaju primamljive proizvodjace ovjesa, kocnica i neka tehnicka rijesenje, ali to je nula na koju se ne isplati obracati paznju.