Općenito > Maxiskuteri

Maxi,kupnja

<< < (4/5) > >>

ivano_007:
Piaggio ili Yamaha. Šta si god odabrao od tog dvoje, nisi falio :icon_thumright: ljudi malo previše filozofiraju i kompliciraju po internetu. Sjećam se ja savjeta na forumu kad sam uzimao x9 500 prije 5 godina, onda je bilo:
"eeee trom je do 100km/h skroz", nije istina
"s njim se ne možeš provlačit po gužvama", nije istina
"ima mala kola pa je nestabilan", nije istina
"nemoj njega, on ti mješa ulje i vodu", nije istina

Tako da uzmi šta ti se najviše sviđa i guštaj u vožnju :icon_biggrin:

Leonardo:
Evo danas novi vlasnik amađesi-a. 2008 godište, 31tkm. Lijepo se vozi, za takvu gromadu od skutera čak i iznenađujuće lako. Što se ubrzanja tiče da budemo načisto nije kao motor ali i to je dovoljno. Malo se osjete rupe na cesti zbog relativno malih kotača ali udobnost je zadovoljavajuća. Mjesta pod sicom maltene kao u Renaultu 4 što je jedan meni od glavnih čimbenika zbog kojeg sam se odlučio na ovaj skuter. Danas napravio tek 30tak km i još se upoznajemo. A sada nedostaci i mane. Prvo što mi upalo u oko su neke bezvezne nalje na njemu koje ću odmah skinuti. Zlatne nalje na crni skuter jbte kao da vozim mrtvačnicu. Druga mana zeza ga pokazivač količine goriva na dipleju, radi ali samo blinka oznaka za gorivo i ona slova e i f a polja su prazna. btw: zna li netko da li je problem u displeju, plovku u rezervoaru ili u nečem trećem?

Corector:
Daj slikaj taj prostor ispod sica, veliki sam fan istog i to mi je jedan od glavnih kriterija, ako nista drugo da ga dobro izlajkam.

Leonardo:

--- Citat: Corector - 05 Srpanj, 2021, 00:15:21 ---Daj slikaj taj prostor ispod sica, veliki sam fan istog i to mi je jedan od glavnih kriterija, ako nista drugo da ga dobro izlajkam.

--- Kraj citata ---

Evo čim stignem doma večeras ako ne bude premračno

ivano_007:
Linija mi je pristojna, ništa spektakularno, ali nije ni ružan. Čisto pristojno.

Ako je već želio rabiti monotoniju crne boje, mogao je pretapecirati sjedalo i naslon za suvozača u nekakvu sivu boju, a za lipljenje ovakvih naljepnica bi slao ljude u zatvor :uff:

Za ovo sa pokazivačem goriva ćeš morat sam čačkat, ne znam šta bi treće moglo bit osim plovka il displeja (možda čak prije displej).

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju