Općenito > Maxiskuteri
Maxi,kupnja
Leonardo:
Evo, vraćam se i ja nakon par god lutanja po motorima i nakon što mi sad zadnje moja Pegasica doslovno popila mozak odlučio sam se vratiti na skutere. E sad pošto sam na debelo 100+ odluka je pala na maxi. Kako već godinama ne pratim skuter svijet odlučio sam ovdje postaviti pitanje.Što je najisplativije uzeti u odnosu na cijenu, kvalitetu, potrošnju, snagu, servisnu mrežu i dijelove? Kako sam već digao kredu za obnovu stana, a kaže se protegni se koliko ti je krevet dugačak, radilo bi se o iznosu tu negdje do 18 tkn.
U điru je nekoliko maxija kao što su:
Beverly, Scarabeo, 500
Beverly 400
Kymco xciting 500
Majesty 400
i možda, al mi osobno nisu privlačni Burgman 400
Deki.:
Xc 500 mada je dt300 po meni bolji izbor za te novce
Leonardo:
Vidiš,čitao sam da ti 300 ccm imaju problema sa klipnjačama i radilicom kod nekih 30tkm, sad jeli to točno ili ne neznam.
challenbeen:
ja da sam na tvome mjestu, izbjegao bi 350 i više kubika, no kažem, to sam opet ja.
Ja bi našao Nexusa 250/300, Bevery 300, ili najbolje Xmaxa 250 za te novce. Jako su poletni, ali naravno, za razliku od onih gore navedenih, ne idu brže od 140 km/h na sat a manji su i okretljiviji.
Deki.:
--- Citat: Leonardo - 17 Lipanj, 2021, 15:26:42 ---Vidiš,čitao sam da ti 300 ccm imaju problema sa klipnjačama i radilicom kod nekih 30tkm, sad jeli to točno ili ne neznam.
--- Kraj citata ---
To sam i ja uočio davnih dan na par primjeraka. Treba bacit oko na mobile.de pa vidjet kolko prelaze. Inače skuter bez konkurencije svog godišta kad su xmax i bev 300 imali 22ks
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju