Općenito > Maxiskuteri
Maxi,kupnja
Leonardo:
--- Citat: ivano_007 - 06 Srpanj, 2021, 10:49:41 ---Linija mi je pristojna, ništa spektakularno, ali nije ni ružan. Čisto pristojno.
Ako je već želio rabiti monotoniju crne boje, mogao je pretapecirati sjedalo i naslon za suvozača u nekakvu sivu boju, a za lipljenje ovakvih naljepnica bi slao ljude u zatvor :uff:
Za ovo sa pokazivačem goriva ćeš morat sam čačkat, ne znam šta bi treće moglo bit osim plovka il displeja (možda čak prije displej).
--- Kraj citata ---
Malo mi je čudno za diplej jer kad upališ kontakt prilikom provjere struje pokažu se one kocke koje pokazuju nivo goriva al kad to odradi samo blinka e,f i oznaka goriva,al tko će ga znati
Leonardo:
--- Citat: Leonardo - 06 Srpanj, 2021, 17:40:55 ---
--- Citat: ivano_007 - 06 Srpanj, 2021, 10:49:41 ---Linija mi je pristojna, ništa spektakularno, ali nije ni ružan. Čisto pristojno.
Ako je već želio rabiti monotoniju crne boje, mogao je pretapecirati sjedalo i naslon za suvozača u nekakvu sivu boju, a za lipljenje ovakvih naljepnica bi slao ljude u zatvor :uff:
Za ovo sa pokazivačem goriva ćeš morat sam čačkat, ne znam šta bi treće moglo bit osim plovka il displeja (možda čak prije displej).
--- Kraj citata ---
Malo mi je čudno za diplej jer kad upališ kontakt prilikom provjere struje pokažu se one kocke koje pokazuju nivo goriva al kad to odradi samo blinka e,f i oznaka goriva,al tko će ga znati
--- Kraj citata ---
Evo i slike zato i nekako čudno da bi bio display kada ga kod provjere pokaže
Leonardo:
--- Citat: Corector - 05 Srpanj, 2021, 00:15:21 ---Daj slikaj taj prostor ispod sica, veliki sam fan istog i to mi je jedan od glavnih kriterija, ako nista drugo da ga dobro izlajkam.
--- Kraj citata ---
evo nešto sam uslikao sad dal ćeš što kužiti ili ne neznam jer ni meni nije naj naj ispalo, moram neki drugi kut slikanja napraviti
Ovo je prednji dio
a ovo zadnji
Corector:
Skuzio sam, fala.
Leonardo:
eto potrošena dva rezervoara goriva i ja super zadovoljan sa potrošnjom. Prvi rezervoar prosječna potrošnja 4,03l/100km, a drugi 4,17 l/100 km. S obzirom na kubikažu i težinu skutera ja super zadovoljan. Šta se drugog tiče ima nekih " mušica " ali zanemarivo i to ćemo riješiti u hodu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju