ma prostor mi igra ulogu, jer se na 50cc kvrcim, bole kolena, boli dupe... ostao mi je u sjecanju prvi runner kao ok po prostoru, al jbg tad sam imao mozda 70kg... redizajn sica mi je definitivno losije lego.. vise me je gurao napred... imao je vecu "stepenicu" .. al opet ima dobrih 10 godina kak sam vozio runnera i nemam pojma jel bi zadovoljio... beverly mi je ok po velicini, ali je isto sic na tvrdjoj strani i tu bi morao probati onaj zracni jastuk...
naravno ulogu bi igrala jednostavnost odrzavanja, ne znam da li se tu isplati ici npr na ac verziju.. al da bude maksimalno toci vozi, opet bitna je i nabavka djelova, da nije neka ekskluziva i raritet ...
vizualni dizajn mi igra najmanju ulogu... radije bi da uzivam u voznji, nego dok ga gledam
znam da bi maxi bio mozda najbolje za gledanje, al na 125 ako sjedne puno kila kolko to ima smisla, da me preticu pedesetice
nemam predstavu koliki je skipper, jel to nesto ko runner, nisam vidio valjda u zivo taj skuter... ako ga je Skoda vozio, mozda bi mi bio ok
ako bi gledali iskljucivo agregate u 125 cc, jel ima neki da se bas iskazao? piaggio, minarelli/yamaha, rotax (jel njemu pucao fazni?)...
ps. Deki, kaj nije taj downtown vec malo veca mrcina od skutera?