Konkretno sve svoje imam u Croatia osiguranje kao i svi doma, pošaljem da mi izračuna za VXRa i dođem platiti da mogu na tehnički.
Vrača mi on cijenu od 512kn za gotovinu, a ja se sjećam da sam 2016 toliko platio prije prodaje pa sam se zamislio. Ajde samo da pitam da drugom kraju, informacije radi.
Naletim na taj laqo jer se puno reklamiraju, popunim podatke, zove me agent i veli 304kn polica. Sad prvo slušam i gledam kako je moguće, no moguće je. Tražio sam da mi pošalje i što ulazi u tu cijenu, da nebi poslije bilo "a ovo vam nije uključeno" i eto, odlučio sam se i prebacio sa skuterom na laqo.
Nije ovo promocija ili nešto slično, da me nebi netko krivo shvatio, imate online sve i možete si vidjeti kolike su cijene kad ukucate svoje podatke.
Sad što se tiče njih, koliko sam shvatio, svi uredi po RH su njihovi posrednici koji uzimaju svoju neku proviziju, a oni rade direkt online i zato mogu ponuditi tu cijenu. Kod naplate štete ne znam kako ide i koliko im treba, no sve u globalu mi izgleda ok. 200 i nešto kuna je razlike bilo na skuteru, vjerujem da bi na većem motoru bilo i više.