Yasuni R i kajla ispod čekića - 1200 kn
Drevo 70 sa Pipcem za vodu - 1.050 kn
Multivar 2000 + extra rolice - 600 kn
Champion RN1C - 50 kn
Kvalilo, zvono, centralni, federići, polutke sa novijeg - 500 kn
Getriba 7% sa drugim blokovima + namotaji i magnet - 500 kn
Dell 21 PHVA - 800 kn
trokutasti airbox + novi org filter gratis al novi filter 60 kn
Koyo Japan ležajevi, Corteco semerinzi, ORG pumpa vode 550 kn
Top Perfomance radilica - 1000 kn
Preslagano deklo i stavljene nove sitnice, novi ležaj Koyo u deklu, mjenjana piksna i stavljena distanca da se ne piga polumjesec - 400 kn
Novi zadnji org disk - 700 kn
Reparacija čeljusti, novi pločice 400 kn
Samo mašina me koštala oko 7.800 kn a mislim da sam radija još toga samo se ne mogu sjetiti svega. 8.000 kn sa novom gumom.
Savršeno razrađena mašina, prošao taman 1000 km bez greške. Svijećica savršene boje.
Štelanje prijenosa, štelanje karba... ajme meni... svi oni sati da sve bude lipo i utegnuto, savršen na pogled...
Plastike volana novo sve, novi retrovizori, novi prekidači, nove sajle, nove ručke, nove ručke kočnica, nova sajla brzinometra, novi puž, nova prednja guma, nanovo reparirana čeljust, nove pločice, novi disk naprijed, ganjc nova plastika ona rebrasta naprid, naljepnice, novi žmigavci, pjeskarenje, ležajevi prednje felge, žarulje sve, nov akumulator, tražija i potrošija samo 500 kn da nađem ČITAVO sjedalo, tapeciranje sjedala, novi amortizer iza, farba, ajme meni slabo mi dolazi od nabrajanja.
Eddit: Nova brava sa 2 ključa, nova plastika na repu, piaggio naljepnice originalne, štop svitlo i pozicija tj plastike, ledice u satu, ledice u štop svitlu, svi prokromski šarafi na skuteru, 12V utičnica, plastike žmigavaca, posuda nove, čep posude vode, ležajevi volana, nosač tablice, mali poklopac akumulatora, veliki poklopac akumulatora, nova bobina, novi regler, nove suvozačeve nogare, i tako u nedogled a još registracija i full osiguranje... i onda mi netko kaže -
HAHAHA DREVO70 TO NE VRIDI 10.000 HAHAHA ..
Ma nabijem vas svih na onu stvar.