Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Ležaj upravljača Beverly 500
balki:
Problem je sto covjek ne serafi sam nego je osuđen na majstore kojih ima ok, ali i ne-ok. Jbatga.
faster:
--- Citat: zvonkec92 - 15 Svibanj, 2021, 07:49:28 ---Znaci matice i ove dve tri podloske neke komotno mogu ostat stare a ta dva lagera kupis u Lagerosu ili lager komercu za 100kn oba i amen, ili ekipa misli da su lageri volana u ovlastenom neki ultra specijalni svemirski kvalitetniji od obicnog takvog lagera iz ducana pa zato kostaju po 300-400-500kn setovi? Cisti porez na budale i extremna marza
--- Kraj citata ---
a j... ga, ovaj put mi se nije dalo zahebavati, lud sam kad mi se nešto odradi fušerski, nikad ne žalim platiti kvalitetu. na ovom skuteru sam prije par tisuća mijenjao i injektor. najbolji primjer ovoga što ti kažeš. original injektor 1400 kuna :toothy3: :toothy3: . od zahebancije naručim priko alliexpresa za 10 dolara eno ga radi ko singerica već par tisuća km, za rezervu naručio još jedan. Ova priča sa ležajem me prvi put koštala čini mi se oko 100 eura, inače sve više stvari na motoru i skuteru radim sam jer sam tako najsigurniji ali ovo sa ležajem je van mga umjeća šarafanja :icon_biggrin:
dario007:
Da to je vec malo veci zahvat.Sama procedura zamjene salica i lezaja nije neki posao ni problem,ali je problem sto treba pola skutera rastavit da bi se to promijenilo.
dario007:
--- Citat: Poggiali - 15 Svibanj, 2021, 07:34:02 ---bokte, znaci to su ovi koje sam i gledao, al nasi deru cijenu ili je u tih 460kn i ugradnja?
https://shop.biollamotors.it/webstore/5978215-SERIES-FULL-LOWER-STEERING-BEARINGS-WASHERS-CAPS-TOP-ORIGINAL-PIAGGIO-BEVERLY-400-IE-E3-2006-2007-1890188
--- Kraj citata ---
Pa bar si ti raskapao i sklapao skutere,jel bi ti kupio set lezaja volana,raskopao pola plastika,klocao skuter,vadio i vracao vilicu i to sve sastavio nazad za nekih 200-250kn cistog za ruke?
Ja osobno bi rađe sjedio đabe,nego radio đabe...
faster:
evo danas skinuli ležajeve i montirali nove. Na starim ležajevima se stvarno osjeti taj utor i lagani tragovi hrđe. par puta sam ga prao mini vošom, ne baš ono skroz iz bliza nego više iz daljeg. Na starim piše made in Korea, navodno su original
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju