Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Ležaj upravljača Beverly 500

<< < (4/7) > >>

zvonkec92:
Pa ti konusni nebi smjeli uopce zapinjati a niti se sjebati u 2000km, bit ce da ti frajer mozda nije zamjenio vanjsku kosuljicu lezaja nego u staru ubacio unutarnji dio sa valjcicima, ili je neki treci fenomen u pitanju. Javi kad se rijesi sta je bilo

Poggiali:
bokte, znaci to su ovi koje sam i gledao, al nasi deru cijenu ili je u tih 460kn i ugradnja?

https://shop.biollamotors.it/webstore/5978215-SERIES-FULL-LOWER-STEERING-BEARINGS-WASHERS-CAPS-TOP-ORIGINAL-PIAGGIO-BEVERLY-400-IE-E3-2006-2007-1890188

faster:
460 kuna u piaggio centru Trogir, viđao sam i ja ove jeftinije ali mi se neda čekati

faster:

--- Citat: zvonkec92 - 15 Svibanj, 2021, 07:17:38 ---Pa ti konusni nebi smjeli uopce zapinjati a niti se sjebati u 2000km, bit ce da ti frajer mozda nije zamjenio vanjsku kosuljicu lezaja nego u staru ubacio unutarnji dio sa valjcicima, ili je neki treci fenomen u pitanju. Javi kad se rijesi sta je bilo

--- Kraj citata ---
koje je on stavio i kako neznam, kaže originalne, do sada sam bio zadovoljan s njme i slovi kao jedan od boljih majstora

zvonkec92:
Znaci matice i ove dve tri podloske neke komotno mogu ostat stare a ta dva lagera kupis u Lagerosu ili lager komercu za 100kn oba i amen, ili ekipa misli da su lageri volana u ovlastenom neki ultra specijalni svemirski kvalitetniji od obicnog takvog lagera iz ducana pa zato kostaju po 300-400-500kn setovi? Cisti porez na budale i extremna marza

Nema tog lagera koji se nemoze kupiti van ovlastenog, a i piaggio sigurno ne proizvodi lagere...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju