Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Ležaj upravljača Beverly 500
Poggiali:
Nije dobro minivosem prati, voda se zabije na neka mjesta di se tesko isusi i pravi sranja.. ja izbjegavam cak i crijevom pranje, osim ak nije bas neko blato, al onda vise rasprsim mlaz.. prasinu uglavnom ispuhujem kompresorom ili mekim kistom...
Ovo da je za tako kratko zahrdjao svejedno mi je malo cudno, cak i da je dosla voda, on je jos trebao biti toliko mastan da odbije vodu, prije da je jednostavno los lezaj pogodjen :/
balki:
Ma zmenjo je "vjencic" i "konus" a "salice" nije izbijao stavljam ruku u vodu
zvonkec92:
i ja bi tak reko, sad kad je sve novo bit ce dobro
faster:
--- Citat: zvonkec92 - 19 Svibanj, 2021, 09:59:28 ---i ja bi tak reko, sad kad je sve novo bit ce dobro
--- Kraj citata ---
A ne znam, sve šta je došlo u onom kompletu mi je pokazao da je zamijenjeno, doduše nisam vidio na svoje oči kako je mijenjao ali ne vjerujem da me je muljao. Sad je to drugi skuter. Jedini "problem" s njim mi je taj kad se dodbro, dobro zagrije ne spušta obrtaje u mjestu ispod 1700 ili ih spusti nakon nekog vremena. Dok je hladan uredno ih spušta na oko 1400. Napravljena dijagnostika, ništa ne pokazuje, očišćen leptir i nova lambda sonda, potrošnja ispod 5 litara. Skuter ide ko lud
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju