da, očito da nije ispravan, sad se temperatura jako lagano diže, pokušao sam vozit no stvorio mi se drugi problem nakon skidanja termostata, kako nisam vratio digtung nazad ispod poklopca termostata tekućina mi je izašla koju sam nadoljevao i smočila svjećicu i lulicu vjerovatno poprilično i još ko zna šta, skuter nije htilo upalit nego sam morao zamjenit svjećicu i pričekat jedno dva tri sata, poslije toga skuter je upalio i radi u leru normalno ali gasi se pri jačem dodavanju gasa....držao sam ga u leru jedno sigurno 20minuta miseleći da će temperatura spalit ako je nešto vlažno ali ne.....upalim ga i radi u leru normalno ali kad dodam gas i naglo pustim ugasi se.....
koliko je mogla tekućina smočit i naštetit nečemu?? lulica? kabel od bobine? dok stavim treču, četvrtu svjećicu, uvijek bolje upali i onda opet isto, kad je skinem crna je i kao vlažna
nikavih problema sa gašenjem nisam imao prije nego sam se uhvatio skidanja termostata
što se tiče temperature skutere ona je ok dok je ovako radio i diže se poprilično sporije nego inače...kazaljka je došla do polovice i ne diže se iznad