Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Vaše mišljenje o Morini mašini?
Corector:
Morini Ditech kazes.
j#bo bog mater tom skupocijenom smecu!
To je jedan pakao, jedna tragedija i jedna crna pogibija danas.
To jedno najvece g#vn% da je N47 kamilica. To je jedini otpad koji ti radi deficit, zbog kojeg moras ici u minus i koji te pojede zivog.
Sve to jer su originalni dijelovi skuplji od R motora.
Slobodno razbijte i zapalite te Morini Doteche, uciniti ce ti si uslugu, i onog Morini karba takodjer.
To je jedna smrtna presuda koju kad slozis i ulozis energiju da slozis 20 motocikala, tom se govnu primjerice raspadnu limene usisne lamelice i ode sve u k**ra* a trosak je duplo veci od vrijednoati skutera.
I tako, uglavnom momentalno me izbacilo iz takta, mrzim ih, prezireim ih I NIKAD VISE NECU RADITI NITI JEDNOG DITEHA DA ME.SE SUTRA PREKOSTURA I CIJELI KALENDARAKI NIZ NOVE HER SE TO SMECE RAZVALI SVAKI PUT DO NAJSITNIJEG DETALJA.
SVAKI POPRAVAK JE BRUTALNO SKUPOCIJENO NEISPLATIV!!!!!
Malo pozitive i nade za to g#vn%.
Sve bi bilo dobro da o dijelovi lako dostupni i povoljni. A s druge strane, to je g#vn% veoma malo tolerantno i ako nike 101% ode sve u k**ra*
Ima i nekih prednosti, ali to nije za ovaj zivot.
Aprilia Ditech ili onak Aprilia Scarabeo AC ditech. To su najtezi slucajevi u povijesti covjecanstva, a bilo sta drugo je pickin dim.
Realni izdatak samo za ruke kod ditecha, uzimajuci u obzir tarife za najjednkstavnije i najbrze popravke kakve se inace gorovo iskljucivo rade, jest 700 EURA samonza Ruke s ditechom.
SCANIA R500:
Ovo je bilo utješno :toothy12:
Corector:
Ma ajde bjezi, svaki put mi se jadaju kad napravis apsolutnu RESTAURACIJU i uzmes 800kn ko da si ih opljackao. j**** ti isusa sam materijal kosta duplo vise, i ja moram donirati 50%.
A ovi sto drkaju k**ra* i uzmu 800kn za 10 sekundi, ne minitw, jos im hice popusit k**ra*. Sto zamjense relej zmigavca i prodaju pricu da su dosli do centriranja radilice.
Nabijem na na k**ra* i ditehe i postebje i j**** mater ovim kvazi majstorima, i j****.majku ovima sto su preko meme preprulodavali za 3x vecu cijenu!!!
Sve je to jos bilo dovro.dok je bilo ispravnih dobrih polovnih dijelova, sada kad je sve ubijeno, ispjeskareno,.vozeno bez ulja, preostake ti original dio koji je skuplji od skutera.
I slozim.to.g#vn% sa 7000km, i razvale se limene usisne lamelice, slag na kraju, skupocijena masina se razjebe jer su se raspale.limene usisne lamelice na 7tkm, a na purejetu nikad nisu otisle.
SCANIA R500:
.... Kod mene su jos limene..... :o
gavranpero:
--- Citat: MotoNoob - 14 Travanj, 2021, 23:33:04 ---Danas sam pricao preko telefona sa serviserom za skutere posto trebam napravit manji servis na svojoj Srki 50 Morini i gospodin mi kaze kako je Morini masina naj gora te da su Mina i Piaggio bolji, sad mene zanima zasto je to tako? Nemam namjeru raditi nikakav tuning niti nista slicno, eventualno auspuh i rolice i tako te neke sitnice. Dali je Morini zaista toliko groblje od masine? Hvala!
--- Kraj citata ---
--- Citat: Corector - 15 Travanj, 2021, 13:30:54 ---Morini Ditech kazes.
j#bo bog mater tom skupocijenom smecu!
To je jedan pakao, jedna tragedija i jedna crna pogibija danas.
To jedno najvece g#vn% da je N47 kamilica. To je jedini otpad koji ti radi deficit, zbog kojeg moras ici u minus i koji te pojede zivog.
Sve to jer su originalni dijelovi skuplji od R motora.
Slobodno razbijte i zapalite te Morini Doteche, uciniti ce ti si uslugu, i onog Morini karba takodjer.
To je jedna smrtna presuda koju kad slozis i ulozis energiju da slozis 20 motocikala, tom se govnu primjerice raspadnu limene usisne lamelice i ode sve u k**ra* a trosak je duplo veci od vrijednoati skutera.
I tako, uglavnom momentalno me izbacilo iz takta, mrzim ih, prezireim ih I NIKAD VISE NECU RADITI NITI JEDNOG DITEHA DA ME.SE SUTRA PREKOSTURA I CIJELI KALENDARAKI NIZ NOVE HER SE TO SMECE RAZVALI SVAKI PUT DO NAJSITNIJEG DETALJA.
SVAKI POPRAVAK JE BRUTALNO SKUPOCIJENO NEISPLATIV!!!!!
Malo pozitive i nade za to g#vn%.
Sve bi bilo dobro da o dijelovi lako dostupni i povoljni. A s druge strane, to je g#vn% veoma malo tolerantno i ako nike 101% ode sve u k**ra*
Ima i nekih prednosti, ali to nije za ovaj zivot.
Aprilia Ditech ili onak Aprilia Scarabeo AC ditech. To su najtezi slucajevi u povijesti covjecanstva, a bilo sta drugo je pickin dim.
Realni izdatak samo za ruke kod ditecha, uzimajuci u obzir tarife za najjednkstavnije i najbrze popravke kakve se inace gorovo iskljucivo rade, jest 700 EURA samonza Ruke s ditechom.
--- Kraj citata ---
Ja sad nešto kontam da je kontaktirao telefonom kolegu Corectora ? :winking:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju