Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Vaše mišljenje o Morini mašini?

<< < (4/4)

Corector:

--- Citat: Bump - 15 Travanj, 2021, 23:42:37 ---Moj ditech je otvrtio 27tkm, svakih 12 mijenjao karike jer sam bio mlad i nadobudan a tako su rekli da treba...2001 medu prvim primjercima u Zg bio

--- Kraj citata ---

To ti je cak bilo propisano u servisima, tak neka bijesna kilometraza za karike oko 10tkm.

Vrijeme ga je pregazilo, uskoro ce naglo isceznuti. Zacas ti nabere popis dijelova od desetak stavki koje su skuplje od skutera.

JogFromYamaha:

--- Citat: ---Hvala svima na odgovorima i pomoci! Moj je karb morini, nadam se da necu imati puno problema.
--- Kraj citata ---

Moj karb morini vrti sada 48000km, jos uvjek je pouzdan i bez vecih briga.
Kaj se tice popravaka crko mi je termostat, mjenjao sam jednom karike i sve ostalo je bio redovni servis, filteri, remenje itd.

Imal sam u pocetku dok sam ga kupio problem sa gasenjem al rjesio sam to (bila cijev odzrake tanka presavinuta pa je prekidao tok goriva).

Mislim da ces biti s  njime zadovoljan, djelova ima i originalni djelovi su dobri i pouzdani jedino se mora za neke specijalne stvari cekati.

Bump:

--- Citat: Corector - 16 Travanj, 2021, 07:47:10 ---
--- Citat: Bump - 15 Travanj, 2021, 23:42:37 ---Moj ditech je otvrtio 27tkm, svakih 12 mijenjao karike jer sam bio mlad i nadobudan a tako su rekli da treba...2001 medu prvim primjercima u Zg bio

--- Kraj citata ---

To ti je cak bilo propisano u servisima, tak neka bijesna kilometraza za karike oko 10tkm.

Vrijeme ga je pregazilo, uskoro ce naglo isceznuti. Zacas ti nabere popis dijelova od desetak stavki koje su skuplje od skutera.

--- Kraj citata ---

Al je bio pionir ajnšprica...i praktički iste komponentne su onda stavili pežo na shitforcea prvo pa tek onda pia negdje 2003 ak se ne varam? Kad su skužli kaj ne valja kod ovih i kak to napraviti kak treba

Ali kakva je to sreca bila kad je meni serijala skuter 2001 u osmom razredu  išao 100 po cajgeru  :toothy10: pa se malo remen stanji i depresija onda  :sad1:

aragonY:
A cajger precizan....  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju