Tehnički kutak > Tuning skutera
Luna SpeedJet EVO
koshchall:
@ stipe & luna500rr
ako bi se odlučio za opciju full otimizacije, bez promjene zapremine i postojećih dijelova transmisije - znači samo ispušni sistem + rolice + pripadajući CDI + eventualno karburator...
koliko bi to koštalo nofčića i kakva su iskustva sa varijabilnim el. blokadama na sve strožijim tehničkim pregledima ?
luna500rr:
--- Citat: koshchall - 05 Travanj, 2021, 21:57:38 ---@ stipe & luna500rr
ako bi se odlučio za opciju full otimizacije, bez promjene zapremine i postojećih dijelova transmisije - znači samo ispušni sistem + rolice + pripadajući CDI + eventualno karburator...
koliko bi to koštalo nofčića i kakva su iskustva sa varijabilnim el. blokadama na sve strožijim tehničkim pregledima ?
--- Kraj citata ---
CDI ne trebaš mjenjati vjerojatno, ljudi na servisu nemaju pojma o ničemu pa su znali prosipati priče o sportskom i ovakvom ili onakvom cdi-u. Postoji samo CDI s blokadom i bez blokade. Razliku vidiš na nogarama, ide li skuter u okretaje ili zapne na jednim okretajima. Nov CDI bez blokade je 150-200kn u servisu, a ako ga sam naručiš iz kine do 100kn s poštarinom, možda iskopaš i dva za tu lovu. Pitanje je samo kakav jack imas:
https://www.ebay.com/itm/Unrestricted-Ignition-DC-CDI-For-2-Stroke-JOG-50cc-Chinese-Scooter-Moped-Bike/192706745267?hash=item2cde3793b3:g:h9gAAOSwteFb2E-5
https://www.ebay.com/itm/Moped-Scooter-Ignition-AC-CDI-For-50cc-JOG-ZUMA-VINO-2-Stroke-MINARELLI-1E40QMB/111969881238?hash=item1a11eccc96:g:-4gAAOSw1DtXDe2O
Što se auspuha tiče, stvar je sreće. Nikidan sam vidio fin stage 2 auspuh od yamahe aerox iz 98 za 100kn na marketu na fejsu. Nekome je to stari komad željeza a zapravo je vrhunski auspuh bez katalizatora, s njim luna baš prodiše. Auspuh kao što tebi treba teško da će biti preko 200kn, jer ne bi trebao vrjediti više nikako, mada ekipa uredno kači cjene 500kn kao da je od zlata. Ako želiš nov, gianelli GO za yamahu neos je valjda 600-700kn, ima nekih drugih novih po 350kn ali ne znam kakvi su.
Karburator nemoj dirati, ne trebaš ništa po njemu dirati osim možda očistiti ga ako treba. Ja sam na tom karburatoru lunu vozio 100km/h, ikakav drugi će ti samo dignuti potrošnju ili više grijati mašinu. Taj TeiKei je baš pogođen za zračno hlađenu mašinu.
El blokada je bolja od mehaničke. Mehanička je kao da auto ne šaltaš u veću brzinu, nego si doslovno ograničen maksimalnim okretajima motora. Električna doslovno prekida iskru iznad nekih okretaja. S potenciometrom ugodiš okretaje koji ti odgovaraju i to je to. Skuter vozi normalno do tih okretaja a na tim okretajima krene trokirati. Nitko te nema šta zezati pogotovo na luni koja ima kratak prijenos pa na njoj električna blokada radi odlično, te s obzirom na to da je većina luna imala uglavnom samo električnu blokadu, tvorinički ugrađenu u CDI.
koshchall:
aha, e sada već pomalo sjeda slika optimizacije. :-)
Čudio sam se kakva to mora biti filozofija za tuning skutera, a sada vidim da je to podosta veća prtljarija nego sa starim tipovima 2T mašina ( tomos )
Ispada da je lakše nabrijati na veću brzinu/snagu nego dobiti ono što ja želim - optimalno do 45 km/h :-)
pitanje u vezi karburatora..
- ono na vrhu mu je pumpa za gorivo ili od mješalice ulja ili sve u jednom ? Ne sjećam se što sam radio kada sam deinstalirao mješalicu...
stipe:
--- Citat: koshchall - 06 Travanj, 2021, 09:09:22 ---Ispada da je lakše nabrijati na veću brzinu/snagu nego dobiti ono što ja želim - optimalno do 45 km/h :-)
--- Kraj citata ---
nije lakse, ali je isto lipse kad motoric prodishe, potegne kad triba, kad se vozi uredno i, relativno, pratis proment, a po potrebi upalis blokadu na 45 i miran si...
koshchall:
di stoji CDI na luni da vidim koji mi model treba i na onim linkovima ne vidim potenciometar za podešavanje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju