Ovo je cirkus totalni. Ja jos uvjek ocekujem trenutak kada ce ti rec da je to samo skrivena kamera. Jer ovo kaj se tebi doga%u0111a granici sa svim mogucim ludostima. I neznam kako ostajes skuliran jos. Svaka cast.
I sta ce sada bit kad se ustanovi da si tehnicki ispravan?
A poslali te na izvanredni?
Tko ce to sve platit?
Svu tu zajebanciju treba neko platit sada.
Vidis ovo za centralnu nogaru nisam znao i necu to prepustit slucaju. Montirat cu centralnu, a bocnu imam. Eventualno da probam nabavit bocnu nogaru za na desnu stranu jer moguce da ce i ona trebat
Ma teska debilana, vjeruj mi da mi je doslo 100 puta jebat im mater, od tog policajca koji mi je pisao kaznu do ove u salteru koja se ponasa kao da je inspektor bogte j#bo. Ustanovilo se da sam tehnicki ispravan ali moram svejedno platiti ja tehnicki jer je drot slikao Gianellija koji je tada bio gore, a ja dosao danas sa stock auspuhom tak da po slikama odma se vidi kaj je razlicito. Oženili su me 115 kn za tehnicki i 166 kn za novu tablicu jer je bila malo iskrivljena..
Sto se tice nogare ja sam prosao danas sa bocnom, ali ako radis atest moras imat jer eto idioti jednostavno..
Jos uz sve to sam saznao da cu dobit 2300kn kazne, 300kn za tablicu jer nije bila na nosacu i 2 hiljke za neispravno vozilo.
Definitivno cu se žalit i popljuvat ih sve.