Općenito > Propisi

Ovakve stvari se samo desavaju kod nas..

<< < (3/6) > >>

NightWalker:

--- Citat: matija84m - 02 Travanj, 2021, 22:16:33 ---Svemu se mozemo nadat. Samo cekam dan kada ce se zavuci pod auto da vidi jel auspuh org ili je zamjenski kineski, ako je remus onda kazna jer imas previse para :icon_scratch:

Isto tako i zamjenske kocnice nesmijes imat. Samo one koje je tvornica ugradila i te se upisuju u knjizicu :dajmenemojj:

Sve u svrhu cilja da se izvuce sto vise para od sirotinje na cim gluplji nacin u sto manjoj jedinici vremena.

--- Kraj citata ---

+1

Mala smo zemlja, ima nas manje nego prije 10 godina (ispod 4 mil) a nikad nismo imali više policajaca (8x više nego prije 20g), stalno se nove napredne kamere za kažnjavanje postavljaju, presretača ko nikad prije i to sa skupim autima, BDP nam raste s kaznama očito  :toothy12:

Corector:
Uf, Reverse je veoma glasan spuh, fakat je teska ilegala. I ja sam neki dan zaustavljen, i nanisanili su me s radarom i tako to...

S druge strane, mislis si pametno, idem na A kategoriju. Ali i tamo nema vise zajebancije, nakon sto isplacas sve poreze dazbine i pripizdine, smjesi ti se jebacka kazna u tisucama kuna :D

Igrec:
Pozdrav,
Samo zelim spomenut da nisu svi rospije.

Mene su prije cca 4mj zaustavili prije novog rotora (arena). Srecom, samo me pito zas mi zadnje svijetlo ne radi (to i mene cudi), tocnije radi samo kad stisnem kocnicu(to sam mu i pokazo).
Nije mi nis reko za to kaj sam iso 70+kmh i kaj mi je tablica "skrivena" / i to samo zbog izgleda skutera  :toothy10:

kuckuckoje:
Slazem se definitivno postoje i oni koji nas nece zajebavat radi sitnica ali jebiga zakon je zakon, mozemo se jebat hah.
Zanima me jel itko na forumu uspio atestirat tako neki rezonantni spuh kao moj reverse.
Citao sam da neki spuhovi dolaze sa blokadama, ja se sad iskreno ne sjecam, mislim da uz reverse nisam dobio nikakvu blokadu.
Posto je dosta glasan malo sam skeptican da me nebu pustili, moram vunu definitivno promjenit da ga utisam malo.
Takoder imam jedno pitanje ne vezano uz ovo. Mislio sam i ja polagat za A kategoriju ali sam u dilemi trenutno. Problem je sto imam 23 i kusur godina, imam B kategoriju, htio bih A polagat ali je problem sto navodno, ja mogu upisat autoskolu za A, ali ne mogu izlazit na ispit dok ne navrsim 24 sto je na zimu, a ko bu u 11 mjesecu vozio lol. I sad zanima me ako polozim za a2 na ljeto, jel onda sa 24 dobivam a kategoriju, ili moram cekat dok ne navrsim 25,26 tj 2 godine iskustva da bio dobio A kategoriju.. Nebi htio definitivno dva puta placat, pa eto ako itko zna ili je bio u slicnoj situaciji pls help a bro out.

zvonkec92:
Ne dobivas nikaj đaba, prosla baba s kolacima sve se mora placat. Bolje sacekaj sljedecu godinu pa odi A polagat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju