Općenito > Propisi

Ovakve stvari se samo desavaju kod nas..

<< < (2/6) > >>

kuckuckoje:

--- Citat: PchelaUbica - 02 Travanj, 2021, 21:10:17 ---Jeel bas bas gledaju oznaku dole od ispod na auspuhu?
Ili je dovoljno da pise npr yasuni na njemu i u papirima?

--- Kraj citata ---

Ovaj je gledao bas dosta dugo, vidio je da je homologirano ali ne atestirano tako da ako nemas te brojeve mislim da moze biti veci problem jer onda to nije "street legal" auspuh uopce koliko sam skuzio.

--- Citat: stipe - 02 Travanj, 2021, 20:17:26 ---Znaci, zakonski si imao neispravan skuter, policajac te zaustavio i sad si ljut na to sto su te kaznili?
Zakon lipo kaze, auspuh ne ide, tablica mora biti na mistu, znaci, koliko god glupo bilo, ali imao si neispravan skuter.
Po meni imao te pravo kazniti... Ali...

Mislim, ne branim pandura, radio je posao, ali ono, sinoc mu zena nije dala i sad se isao iskaljivati na klincu sa skuterom pa ga ides jebati radi nosaca tablice... Budala...
Ali zakon je zakon, na njrgovoj strani je..

--- Kraj citata ---

Ma ja sam svjestan da sam u krivu nije tu problem uopce problem je u tome sto mi jedan policajac govori jedno, a drugi drugo.. Tehnicki sam iskljucen iz prometa ali mi kazu da mogu do utorka vozit jer je njihov problem sto oni nemaju moju prometnu a ja kao "slozio" skuter. I sad evo ti meni reci jel bi ti vozio ili ne i tko je tu lud.. Uopce ne zelim da ispadne da trazim razlog da vozim, dovoljno sam razuman da vidim gdje to vodi, nego mi je ne pojmljivo kako jedan prica jedno, a drugi drugo..

zvonkec92:
A kaj se cudis pa vidis u kakvoj septickoj jami zivimo, mene vise nista nemoze iznenaditi kod nas

matija84m:
Svemu se mozemo nadat. Samo cekam dan kada ce se zavuci pod auto da vidi jel auspuh org ili je zamjenski kineski, ako je remus onda kazna jer imas previse para :icon_scratch:

Isto tako i zamjenske kocnice nesmijes imat. Samo one koje je tvornica ugradila i te se upisuju u knjizicu :dajmenemojj:

Sve u svrhu cilja da se izvuce sto vise para od sirotinje na cim gluplji nacin u sto manjoj jedinici vremena.

Corector:
Lijepo sto si se javio. A reci mi koji si auspuh imao?

Dobro je da mene nisu haltali, koliko sam samo puta vadio mobitel u sred zavoja dok hvatam kvalitetan kadar Peze. :D

Al jedno je sigurno. Kriza je stigla, i jebat ce nam svima majku, makar bili i pjesaci.

kuckuckoje:
Ma stvarno pre jadno, stvarno zavisi na koga naletis. Meni je ovo prvi put da su me zaustavili na skuteru jer inace nemam tu paranoju od policije ako su u autu ne j**** ih pola posto.
Ali npr evo buraza su mi na istom skuteru snimali kamerom kobre u autu kroz naselje 119kmh ogranicenje 50. Dobio je kaznu jer nije imao osobnu 200kn, a za brzinu su mu rekli da uspori i pamet u glavu da ima idiota na cesti.. Tako da evo stvarno ne znam

--- Citat: Corector - 02 Travanj, 2021, 22:46:59 ---Lijepo sto si se javio. A reci mi koji si auspuh imao?

Dobro je da mene nisu haltali, koliko sam samo puta vadio mobitel u sred zavoja dok hvatam kvalitetan kadar Peze. :D

Al jedno je sigurno. Kriza je stigla, i jebat ce nam svima majku, makar bili i pjesaci.

--- Kraj citata ---

Gianelli Reverse, moram vunu promjenit bas je glasan.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju